Daca vrei sa ii arati cat de enerant e sa si binoclata tot timpul, fa in felul urmator: uita-te si tu la el, tot timpul( incerca o privire cat mai insistenta) si poate o sa-ti dea seama ce naspa e sa fi privit tot timpul!
( daca pare ciudat, asa fac eu tot timpul: cu oameni de seama, cu primari, cu profersori importanti si de obicei cand oamenii astia stau pe scena si tin un discurs. )
In fine, sper sa te ajute metoda mea!
Il ignori. Holbatul lui nu iti face rau.
Daca nu ai de lucru, te poti holbasi tu inapoi la el, dar se poate sa interpreteze gresit
Nici măcar nu mă cunoaște, sunt doar o străină pentru ăla. Nici nu sunt cine știe ce frumusețe rară. Am încercat să îl ignor, dar stă chiar lângă profesor și nu pot asculta cu atenție ce spune pentru că se uită ăla la mine de parcă m-a pupat cineva cu talpa pe față. Nu înțeleg cum se poate uita ore întregi la mine, deja îmi este ruține să merg acolo.
Îți mulțumesc mult pentru răspuns, dar am încercat să îl ignor. Stă chiar lângă profesor și îmi distruge concentrarea cu privirea lui insistentă. Nu vreau să renunț la pregătire deoarece am nevoie. Nu mă pot muta altundeva deoarece abia am prins un loc liber și nu îmi permit să îl pierd. Mă simt aiurea din cauza unui străin care se holbează la mine.
Propune cuiva un schimb de locuri daca se poate. Ii poti si explica de ce.
Poarta niste ochelari mari de soare care sa iti ascunda fata. Nu te imbraca sexy.
De vorbit cu el sau cu profesorul nu prea e cazul. Daca are un amic acolo, intreaba-l pe amic de ce se holbeaza respectivul la tine asa.
Cel mai enervant e cand se holbeaza pe autobuz sau tramvai la tine, si iti vine sa razi, asa ca iti scoti telefonul si te uiti la idiotul la niste mesaje vechi de 28283773 ani (mesajele mele cu Orange :X)
Ok deci; incearca sa mergi la el dupa pregatire si sa intri in vorba cu el, poate asa ii "satisfaci poftele". Naspa termen am mai gasit. Chiar daca nu stai bine cu comunicarea, pur si simplu te duci la el, ii spui "hey" si dupa totul va veni de la sine. Nu e chiar atat de greu, si ar trebui sa iei in considerare si faptul ca nici el n-a venit pana acum la tine sa vorbeasca, deci inseamna ca si el e timid.
Bafta
Treci și tu pe lângă el și spune-i: "Dacă am ceva pe față, spune-mi direct, nu te mai holba, că mă sufoci".
Te place dar e prea timid sa tio spuna. Si eu is mai timid si la fel as proceda asteptand ca fata sa intre in vorba cu mine
Crystal2004 întreabă: