anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca cu totii avem de invatat ceva din clipul asta cand o sa ne urcam la volanul unei masini :)

http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

este asa?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cu adevarat. Impresionant. M-a emotionat profund. Cata suferinta din cauza unor prostii care se pot evita usor sad

| AidaAmaranta a răspuns:

Dumnezeule...sad chiar ca! imi venea sa plang...

| AidaAmaranta a răspuns:

Oo doamne, asta e deja a 9 oara cand ma uit, dar ma socheaza atunci cand fata si baitul ala, stau si...crying 1:53

| Domyno a răspuns:

Woaw, dupa ce l-am vizionat parca nu imi mai doresc cu atata ardoare sa invat sa conduc sad

| MusicisMusic a răspuns:

Hm...prima data l-am vazut asa... iar cand l-am vizualizat a 2-a oara am inceput sa plang. E tragic dar adevarat.Conduc aproape zilnic de la 6-7 ani un kart sau ATV/Motor insa niciodata o masina. E o responsabilitate sa faci asta.La 16 ani o sa imi iua permisul si o sa fiu sofer cu acte in regula.Chiar daca la karting trebuie viteza, cred ca o sa aud soferii care claxoneaza deoarece voi conduce incet.La karting si mai ales la antrenamente e doar viata ta in pericol dar pe strazile L. A. e viata altora. Un accident mortal=distrugi familii si generatii si in al doilea rand te distrugi pe tine.Stiu ca pare greu de crezut insa acest video mi-a schimbat parerea despre sofat.Multumesc