| Bianca_3121 a întrebat:

Cred ca este a 10 a intrebare care o pun pe tema asta. Dar ma rog am o problema cu cresterea. adica am 15 ani si 1.60 tata 1.87 iar mama1.64... ajung si eu la 1.70 la 18 ani sau nu mai sunt sanse de crestere chiar vizibila?

Răspuns Câştigător
| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Salut! Ar trebui sa mai cresti cativa cm avand in vedere ca ai doar 15 ani, poate daca faceai un sport(volei) de la o varsta mai frageda erai cu cativa cm mai mare, oricum nu conteaza daca esti mai micuta de statura, conteaza capul si sufletul:p

6 răspunsuri:
| freehugs a răspuns:

Abia ai 15 ani, ai sa mai cresti pana la 18, stai linistita.
si inaltimea ta e chiar normala pentru 15 ani happy

| thefirstangel a răspuns:

Buna.eu am 1. 78 si nu imi place! sunt ft inalta fata de celalte colege ale mele(cam cu 5-10cm)
pai.ca s mai cresti du-te si fa un sport! adica bascket, handball... volei sau orice iti place tie!

fundita?

| LucKy_6512 a răspuns:

Dimpotriva acu cresti cel mai mult iar pentru o fata 1:60 la 15 ani e o inaltime medie, dar acu depinde... teoretic da.practic...50-50 sanse

| UnknownHuman a răspuns:

Depinde... Mai bine te duci la doctor sa-ti dea niste sfaturi. Eu cand eram mai mic am facut o radiografie la mana si doctorul s-a uitat la ea si mi-a spus la ce varsta o sa am varful de crestere.
Poti sa te apuci de un sport care sa te ajute sa te inalti. Incearca inotul sau baschet ( poate reusesti si le faci pe amandoua ) si incerca sa stai dreapta in banca, poate fara sa-ti dai seama nu stai intr-o pozitie buna O. o
Oricum, mergi la doctor pentru sfaturi. Mult noroc big grin

P. S. Daca doctorul iti spune sa stai cat mai mult timp la soare si cu picioarele in apa pentru ca la plante merge, sa nu-l crezi O. o

| zadog23 a răspuns:

Pai depinde ce gena ai in tine al tatalui tau sau a mamei tale dar stai linistita ai sa cresti fetele si dupa 18 ani isi continua dezoltarea fizica deci si timp indelungat sa cresti tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Din pacate si eu am 16 ani(ii fac in februarie) si am tot 1, 60... dar la mine parintii nu sunt inalti(mama 1. 58 si tata cred ca 1, 70) Vreau si eu sa mai cresc in inaltime... dar nu stiu cumcrying Cand va veni primavara vreau sa ma apuc de sport, chiar si alergat in speranta de a mai creste si eu putin:X
Succes si tie!