Iti spun ceva
" Intre o fata si un baiat nu poate exista niciodata o prietenie foarte buna, in cazul in care exista, automat unul dintre ei vrea mai mult."
Sper ca ai inteles mesajul meu :*.
In legatura cu situatia ta , parerea mea este ca ar trebui sa'i marturisesti ceea ce simti, nu vad de ce n'ai face'o.
Poate cine stie, mai tarziu iti va parea rau ca nu ai facut'o acum...si aici ma refer strict la faptul ca el isi va pute face o iubita... iar tu Intelegi ce vreau sa spun.
Succes :*.
Iiiih Mie deja imi place povestea voastra
De ce nu incerci sa-i spui? Daca suneti cei mai buni prieteni nu te va respinge in fata, cum spui tu. Pentru ca probabil tine prea mult la prietenia voastra. Dar daca si prietenele tale v-au visat(:X) de ce nu incerci? N-ai de unde sa stii... poate va inflori ceva frumos. Eu zic sa-i spui...
Bafta! Si sa ne spui si noua ce ai mai facut
Pai incearca sa vorbesti cu el.
Dar nu ii spune.
Doar intreaba. l diferite chestii.
De genu :
De unde ti. a luat pantalonii? Sunt foarte dragutsi.
Si intri in vorba cu el.
Incearca sa stai cat mai mult cu el.
Si astfel ai sa vezi ca nu mai trebuie
Sa ii marturisesti tu ca il placi.
Ci iti va spune el.
Byeee
Si
Multa Bafta.
Mda...Pai vezi si tu incearca sa il descosi, ce fete ii plac, ...si din astea si iti vei da seama daca te place sau nu
Nu fă o asemenea greseala
Iti spun din proprie experientza: imi placea cel mai bun prieten al meu.si pana la urma am fost impreuna, el mi-a zis ca e mai bine sa nu avem o relatie.desi ne iubeam muult; x si totusi am continuat, acum nu mai vorbim unul cu celalalt inca tzinem unul la altu, dar asta este.stiu ca e greu de crezut dar crede-ma e cel mai rau lucru sa te combini cu cel mai bun prieten al tau o sa va certati din orice desi acum "relatia" voastra de prietenie e perfecta si probabil ca nu va certati deloc, in viitor nu o sa mai fie asa, daca va fi ceva intre voi... sa ne anunti ce ai facut:*Bafta pwpe>