| bianca37 a întrebat:

Cred ca ma indragostesc de prietenul meu cel mai bun ne am visat amandoi in aceeasi seara cam acelasi vis l am avut si de atunci am devenit mai apropiati stam mereu impreuna nicaieri nu mergem unul fara celalalt si s-a intamplat sa ne pupam o data, dupa s-a intamplat a doua oara si a treia oara doar ca nu vreau ceva mai mult cu el pentru ca e genul ala de baiat rau si cred eu ca isi bate joc de fete si dupa ce ne am pupat am spus ca ne am pupat ca prietenii nimic mai mult, ca sa fie clar
Iar acum vorbesc cu el mereu seara de seara pe camera, ceea ce nu se intampla inainte de aproprierile astea dintre noi doi.
Ma uit incontinuu la un videoclip in care ne sarutam.
Ce este de facut? Vreau cumva sa imi si controlez emotiile sentimentele pentru ca vreau sa fim doar prieteni la fel ca acum. Si el a zis ca nu vrea sa fie nimic mai mult intre noi ca sunt ca o surioara mai mica pentru el. Tin sa mentionez ca in preajma lui am foarte mari emotii, imi transpira palmele, ma balbai, zambesc si rad fara vreun motiv doar cand ma uit la el zambesc, ma inrosesc la fata de multe ori…
Simt ceva pentru el dar totodata nu il pot vedea mai mult ca pe un frate

3 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Mai bine ai clarifica situatia cu el

| Violleta2022 a răspuns:

1. prietenii nu se pupa pe gura!
2. Nu arunca o prieteni pe un vis de noapte, care nu iti va aduce nimic bun si nici fericirea
3. Evita sa te mai saruti cu el si pastreaza distanta
4. Iti poti controla emotiile, cand iti folosesti creierul si intelegi situatia
5. daca continui el va profita de tine, dupa care te va arunca asa cum face cu toate fetele pe care le foloseste

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce simti si scrii aici denota fix opusul, nu ca vrei sa fiti doar prieteni in continuare.Iar fratii nu isi saruta surorile mai mici in acel fel, deci va cam mintiti amandoi reciproc, degeaba.