| Psihoyounger a întrebat:

Cred că site-ul are probleme. În ultima vreme am observat o serie de probleme care, sincer mă deranjează, ca şi pe voi, cu siguranţă. De exemplu, am 86.383 de puncte de nu ştiu câte zile, deşi am mai postat răspunuri. Vă rog să nu mă înţelegeţi greşit, întrebarea nu se referă la punctele acelea pentru că sincer nu sunt chiar atât de importante pentru mine. A fost doar un exemplu. Postez acum în speranţa că cineva ştie când se vor rezolva aceste probleme.

Psihoyounger

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca moderatori sunt în vacanta. Eu am blocat și numărul punctelor și al răspunsurilor și al întrebărilor. Poate după ce trec sărbătorile se rezolva și asta. Bine ca s-a rezolvat problema cu server-ul care cădea mereu și îți apărea un mesaj gen pagina nu poate fi accesata.Se întâmpla acum câteva săptămâni și era de-a dreptul enervant.

6 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Si la mine se intampla la fel cu punctele, nu ca mi-as face eu probleme, inca pot dormi noaptea linistita din cauza punctelor, dar asa... ca fapt divers, sa se stie si sa se remedieze problema

| c0rn3l1uss a răspuns:

Da...si la mine e la fel.

Eu cred ca moderatorii sunt in vacanta laughing
Cand se intorc rezolva ei problema :].

oh go on

| demonangel37 a răspuns:

Si eu am observat asta dar depinde de server si de cel care se ocupa de asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care ar fi al doilea exemplu, ca asta chiar ca nu este o problema grava.Singurul lucru cu care te afecteaza este rank-ul, cobori sau urci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma deranjeaza ca imi posteaza foarte greu raspunsurile(nu mai vorbesc ca nu mi se acorda punctaj) dar speram sa se rezolve la anulwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, si inca ceva, cum sa se afiseze daca aproape ca nu se mai voteaza, calificativele urca sau coboara, daca nu se voteaza de unde puncte?!