Bună.
Ai banii lui Luciu? Ea merge la săli de lux, vergeturile le-a tratat cu lumină pulsativă (laser, este singurul care te scapă de vergeturi) iar cremele pe bază de alantoină/colagen/elastină se aplică preventiv pentru a combate o posibilă afecțiune a pielii (vergeturi care apar la îngrășatul brusc, sarcină), masaje cu aparate performante anticelulitice, etc. Luciu a fost la un pas să-și distrugă ficatul cu ce regim"distrus" a ținut și chiar ea a spus acest lucru, caută pe Protv, secțiunea lui Cătălin Măruță.
Ai făcut o obsesie pe o imagine care o consideri perfectă, ei bine, te-a înșelat!
Învață să te accepți așa cum ești, fiecare femeie este frumoasă în felul ei.
Exerciții fizice zilnice (plimbatul de 30 de minute sau dans ard calorii) și o alimentație săracă în calorii dar care să asigure buna funcționare a organismului, nu trebuie să te îmbolnăvești.
http://calorii.oneden.com/, și aici te consulți cu alimentele care au calorii multe pe care le consumi dimineața, seara o cină extrem de săracă caloric (evită caloriile goale din fast-food-uri, chipsuri, etc.).
Înainte cu 2 ore și după 2 ore de la antrenament poți mânca, este un secret care nu-l cunosc foarte mulți. Renunță la băuturile acidulate pentru apa plată și ea trebuie consumată minim 1.5-2 litri/zi.
Sunt fost sportivă și după ce am renunțat la sport mă îngrășasem foarte mult, și tot foarte mult mi-a luat să învăț să mănânc (și asta este valabil și pentru tine, învață să mănânci, nu toată viața vei ține "diete") iar acum am reușit să am o greutate normală pentru înălțimea mea chiar dacă sunt purtătoare și de vergeturi. Nu este femeie care să nu aibă așa ceva, sunt ei bărbați cu vergeturi!
Fruntea sus și nu mai crede tot ce vezi pe sticlă!
Tind să cred că ești o adolescentină!
Pa, pa.
Salut,
Stiu ca sunt mai multe diete Nicoleta Luciu. Una este cu un ceai si niste supa, alta este cu un regim drastic. Pentru cea de a doua, gasesti mai multe informatii aici: Dieta Nicoleta Luciu: http://www.corpul-uman.com/2012/02/dieta-nicoleta-luciu.html
AndreiTudose întreabă:
croissant întreabă: