anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred timpul meu petrecut pe TPU, s-a apropiat de finish, as vrea sa stiu parerile voastre, inainte sa-mi cer stergerea acestui cont, pe scurt, la obiect si argumentat.

Multumesc anticipat tututot pentru intelegerea de care ati dat dovada, iertare pentru cei care poate, s-au suparat din pricina unor cuvinte, cu promisiunea ca nu voi uita niciodata ceva: am fost pe aici, am petrecut o parte din viata cu voi, si fara sa-mi dau seama, am invatat de la voi lucruri noi, si nu vreau sa menionez pe cineva anume, desi mi-as dori tare mult, dar as supara pe restul.

Ma bucura faptul ca am fost aici, sper ca sfaturile, opiniile mele, au ajutat pe cineva, iar in timp, o sa-mi aduc aminte ca am trecut pe aici.

Nu stiu cum procedati voi, dar eu salvez fiecare link, al fiecarei intrebari unde am raspuns, ajungand astfel sa am folodere cu 2012, 2013 si 2014

Ma mut in alt forum, pentru necunoscatori, am venit pe TPU de pe website-ul "eva.ro", si unde am chatuit circa 2 ani.

Aveti grija de voi, va urez bucurii si viata fericita!

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Și ne mai pleacă un om bun, care gândea matur... straight face
Nu am dialogat niciodată, dar dacă pleci, ai motivele tale, motive pe care (probabil) le vom avea toți, la un moment dat. Fericire, și ție! Iar acolo unde vei ajunge, prin atitudinea ta, vei dovedi, fără efort, că ești un om frumos. Și poate mai apreciat...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lumea vine si pleaca, nu stiu de ce crezi ca tu esti mai diferita, si oricat de "porc" as parea, dar sunt fara "inteles" aceste posturi pentru mine.
puteai da un pm la persoanele care vb cu ele."cale batuta"

| darrio2007 a răspuns:

Pa!

| Georgemy2 a răspuns:

Salut frate!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce e cu dramatizarea asta? e un site, se fac zeci de conturi zilnic, se sterg zeci de conturi zilnic, esti doar o picatura de apa in oceanul internetului... pa pa pa

PS de ce ti ai salvat link urile la care ai raspuns? le ai deja in contul tau