anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crede-ti ca este posibil ca o fata ce 1 an jumate a fost rockeritza (din aia app satanista), apoi jumate de an a fost goth, sa devina in prezent manelista?!

E vorba despre mine...
Actual nici eu nu stiu ce mai sunt. Ce-i drept ascult mult rap, dar nu sunt genul acela care sa ma si imbrac asa...stiti voi. Mie toata lumea imi zice dupa felul cum ma imbrac, dupa cum ma machiez, in general dupa felul cum arat ca cica sunt "manelista", ei bine unele manele (UNELE, foarte rare) imi plac, dar mai mult nu.

Cat despre rock, am renuntat definitiv la stiulul ala acum cateva luni. M-am plictisit. Simt ca nu ma mai reprezinta.

Am actual 15 ani. happy

Răspuns Câştigător
| minniedee a răspuns:

Parerea mea e ca este posibil.esti la varsta adolescentei.si in aceasta perioada iti schimbi des inclinatiile/gusturile si mai ales ca esti fata iti schimbi de asemenea si vestimentatia, machiajul etc. Este o perioada in care esti curios de toate.sa zicem asa.dar e ok! cu timpul o sa iti dai seama ce iti place si nu o sa mai fii asa "schimbat-oare" repet. e vorba de ADOLESCENTA...nu te panica >big grin

4 răspunsuri:
| purpleice a răspuns:

Pai nu trebuie neaparat sa te identifici cu muzica pe care o asculti.adica daca asculti rapp sa fi rapperita sau daca asculti punk sa fi punkerita.eu nu pot sa zic ca ma identific cu niciunul din astea.ascult aproape toate felurile de muzica in afara de manele si rock metalic. daca ai un stil diferit de a te imbraca nu inseamna ca asculti manele, incearca sa le explici si lor asta.ca stil de muzica nu trebuie sa ai neaparat doar unul fix, numai pop sau numai rock.cat despre haine, probabil ca iti vei defini stilul in cele din urma.nici eu nu pot sa zic ca am un stil clar de a ma imbraca.cred ca sunt foarte putine persoane care pot spune ca au un stil definit gen elegant sau sport sau nu stiu, eu ma imbrac dupa starea de spirit de obicei.nu imi este greu sa cred ca te-ai schimbat atat de drastic deoarece suntem mereu in continua schimbare, incercam totul pana sa gasim ceva care sa ne placa cu adevarat.happy

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Normal,nu ar trebui sa te influenteze stilul de muzica pe care-l asculti. Muzica are ca scop doar relaxarea sau sa-ti reprezinte starea de spirit la un moment dat. Nimeni nu ar trebui sa te identifice dupa stilul de muzica care-ti place. Trebuie sa te imbraci cu ceea ce te avantajeaza, cu ce te reprezinta, nu cu ce repezinta un stil de muzica. Acest lucru il fac cantaretii. Bine ar fi ca la 15 ani sa ai altfel de probleme care sa te preocupe. Incearca sa mai ramai copil. Viata zboara ca vantul si n-ai sa te mai intalnesti cu perioada aceasta frumoasa, a copilariei. Crescand in varsta,vor creste si obligatiile si responsabilitatile tale.
Plimba-te in aer liber,citeste,mergi la film,la teatru, fa-ti prieteni care sa te ridice, sa te invete lucruri noi si pozitive. Manelele te vor deprima prin textele lor.Este o "muzica" fara valoare. Incearca sa-ti gasesti echilibrul in ceva ce-ti place si va fi benefic pentru tine. Succes.

| Gabitza a răspuns:

Buna
In ziua de astazi, adolescentii nu stiu ce sa aleaga, nu au parerile lor, nu pot lua decizi singuri, astfel, isi creeaza un anturaj ce ii influenteaza. Mie asa mi se pare ca s-a intamplat si cu tine. Nu trebuie ca un gen de muzica sa te reprezinte pe tine ca om, in totalitate. Daca tie iti place muzica rock, ok, e strict problema ta! Nu incerca sa te exteriorizezi prin chestia asta. Daca iti plac manelele, din nou, e problema ta. Nimeni nu zice ca este interzis ca unei fete ce i-a placut sau i-a fost indusa aceasta "placere" a muzicii rock, sa nu asculte manele. E treaba fiecaruia ce asculta. Si nu trebuie sa iti pese in legatura cu ce vor zice cei din jurul tau. Pur si simplu, fii independenta! Fii tu in orice situatie!
Este adevarat! Traim intr-o societate in care lumea este judecata dupa haine, dupa genul de muzica ascultat, etc. Dar, hai sa incercam sa depasim situatia asta. Pur si simplu, fii stapana pe tine! Asta este tot ce trebuie sa faci. indiferent de ce gen de muzica asculti!

| Liviu a răspuns:

Eh bagate pe rapphappy
Eu unu mis rapper de 3 ani ^^
Ma port numai la costum de blugitongue uneori port si sapca'
Fara casti nu plec nicaieri.
Ascult rapp si acasa si pe strada.si la scoalahappy
Fara parca nu pot sa merg:-s
E grav daca ajungi dependent de rappstraight face