Absolut. Daca aveti posibilitatea sa va vedeti din cand in cand poate fi o relatie normala si frumoasa. Relatiile la distanta sunt mai frumoase. Cand stai mult timp deprte de persoana iubita si ti se face dor, intalnirile sunt mereu interesante. Nu aveti timp sa va plictisiti unul de celalalt si poate iesi ceva mult mai frumos decat la celelalte relatii
Nu. niciodata nu functioneaza.
mie mereu mi' s-a spus asta cand am avut o relatie la distanta.xd
Doar daca sunt sentimente puternice si sincere, ceea ce e din ce in ce mai greu in ziua de azi.tocmai am iesit de vreo luna dintr-o relatie la distanta, care a durat aprox 1 an. primele 6 luni au fost mai mult decat frumoase dar dupa un timp, desi chiar tineam unul la altul, a fost destul de greu sa pastram relatia ca la inceput.cand nu poti sa te vezi destul de des cu persoana iubita e cam greu sa iti pastrezi si increderea si de ce nu sentimentele. oricum, parerea mea e ca o relatie la distanta are un viitor cand stii ca nu se va pastra pentru mult titlul de relatie la distanta si o sa ajungeti sa stati peste scurt timp, macar in acelasi oras
Depinde ce vârste aveţi. Dacă aveţi sub 16-17 ani, n-aveţi şanse.
Dacă sunteţi ceva mai maturi, 80 km nu e cine ştie ce (o oră cu trenul) astfel că nu o distanţă colosală. Au funcţionat ele relaţii la peste 1000 de km.
Totuşi, e bine să fii pregătit(ă) pentru eşec. Distanţele deseori distanţează partenerii.
În principiu dacă nu dispare curând distanţa, dispare relaţia.
Sincer eu cred. intre mine au fost nu 80 de km ci 700 de km? si sunte si in ziua de azi. Am stat asa la distanta un an dupa care am locuit impreuna, si locuim si acum, si sunte de 4 ani si suntem fericiti, totul depinde si de tine, dar si de el.
anonim_4396 întreabă: