| spotlight a întrebat:

Credeti ca adulti nu-i inteleg pe adolescenti? chiar daca si ei au fost candva adolescenti poate mai buni sau chiar mai rai decat noi?

3 răspunsuri:
| EyeCandy a răspuns:

Eu cred ca adultii-i inteleg pe adolescenti, dar nu intru totul happy
Cum a zis si Panteryas, ei au trait alte vremuri.si au trecut multi ani de cand nu au mai trait viata aia de adolescenti :] dar sa fii sigura ca ei fac tot posibilul sa inteleaga. Si pe vremuri nu isi puneau cercei in buric, in nas, pe spranceana [in fine peste tot laughing] sau nu fumau droguri sau deastea.si de aceea e normal sa se ingrijoreze pentru noi.iar noi interpretam ingrijorarea asta ca o lipsa de intelegere.desi nu e asa big grin Sper ca te-am ajutatwinking

| Stefanistaaa a răspuns:

Parintii in general vor sa isi protejeze copilul.
Pentru ca ei au trecut prin aceasta etapa considera ca le stiu pe toate. Nu zic, sfaturile lor sunt bine venite, dar dupa o varsta trebuie sa te descurci si singur, sa inveti tu din greselile tale, sa vezi cum e sa dai cu capul de pragul de sus.
Parintii care au fost in tinerete "buni" vor sa le urmezi exemplul iar cei "mai rai" nu vor sa fii cum au fost ei.

| Panteryas a răspuns:

Adultii,cu siguranta ne-nteleg dar nu ii putem compara pe ei cu noi deoarece atunci erau late timpuri, era alta moda aproape tot era diferit daca zici ca iesi cu prietenii la un suc eventual o bere vor intelege cu siguranta dar daca te apuci sa iti faci tatuaje sa sa iti bagi cercei prin buze atunci le dau perfect dreptate de a nu te intelege.Si ei erau exact ca noi tinand cont de mofturile care se faceau in acele timpuri.