Hey nu trebuie sa cazi in depresie din cauza la nite chestii marunte! Am si eu multe alunite, doar ca nu pe fata ci pe tot corpul, inainte la fel eram foartte complexata.Dar mi-au zis mai multi ca alunitele te fac mai frumoasa! Si de atunci mi-au trecut ideile astea prostesti! Trebuie sa nu iti fie rusine de cum arati! Daca o sa iti placa tie de tine, celorlalti le va placea si mai tare! Principalu sa fii sigura pe tine! Si cine are de iubit o sa te iubeasca exact asa cum esti! Succes! Astept funda! Sper ca te-am ajutat!
Mie alunitele mi se par foarte dragute, chiar mi-as dori sa am si eu cateva. Nu inteleg de ce ti se pare un capat de lume... Nu te mai simti complexata din cauza asta, multe persoane si-ar dori alunite. :*
Era doar in mintea ta, nu trebuie sa te simti diferita, toata lumea are alunite uni mai multe altii mai putine, unii pe fata, altii pe maini, spate etc. Nimeni nu e perfect si problema ta nu e nici macar defect, alunitele sunt doar niste semne. si eu am pe maine, fata, spate dar nu ma deranjeaza, asa sunt, oamenii trebuie sa ne accepte asa cum suntem. Nu te mai stresa sau ingrijora. Nu e nimica grav, stai linistita :p O seara faina!
Nu trebuie sa intri intr-o depresie din cauza asta :p nu ai de ce nu esti singura fata din lume cu alunite fiecare om are alunite in diferite parti ale corpului nu esti diferita cu absolut nimic fiecare om arata in felul lui cine iti este prieten si tine la tine te accepta exac asa cum esti tu!
croissant întreabă: