Fiecare om are acel ceva care il face sa fie special.Alunitele sunt minunate mai ales daca sun pe pometi sau una mica pe deasupra buzei, si eu am 2 alunite mici pe fata si le ador, fara alunitele mele as i prea....normala,prea ca altii.Fiecare dintre noi are cate o caracteristica de care trebuie sa fim mandri.Alunitele nu au cu ce sa te deranjeze
Depinde daca nu sunt in relief(gen neg)e ok dar daca nu pentru unii poate fi deranjant
Alunitile sunt foarte frumoase..nu au cum sa te deranjeze ..ai grija vara sa nu stai in soare mult pentru ca iti ies mai multe...eu am patit-o am stat in soare foarte mult...iar dupa cateva zile mi-au iesit alunite mici pe umeri din cauza soarelui
Cred ca alunitele fac parte din caracteristicile care te fac unica in fata altor oameni, deci nu ai nici un motiv sa fii complexata din cauza lor Simte-te frumoasa asa cum esti tu
Alunitele te pot face,, speciala,,. Numai ca, atentie, nu te lua dupa iepuri(AI 1977). Alunitele neprotejate de soare(plaja) pot deveni cancerigene.Si nu le sgandari in nici un fel, tocmai din acest motiv.