| ShizAnime a întrebat:

Credeti ca am o problema? Seara, cand e liniste, aud vocile persoanelor cunoscute mie, aproape mereu, tipand. Dar, stiu ca sunt doar in capul meu. Tipa, dar. cumva le pot distinge de lumea reala. Nu le pot controla. Nu.mi place sa-mi scriu viata pe un site, dar. in ultimul timp am clacat. Eu, care nu plangem niciodata, plang usor, din nimic. Si, tot seara, imi imaginez in amanunt cum imi omor familia. Imi place sa fac asta. personajul principal fiind tata. Pot spune ca sunt mai sadica de fel, si pentru mine e un lucru normal, totusi. Mor incet inauntru. M.am gandit o perioada la sinucidere, dar nu a fost intr.un mod hotarat. Pentru ca nu consider ca e raspunsul. Ma tin tare pentru mama si pentru toti ceilalti. cativa oameni carora cred ca le pasa de mine. Des ma gandesc cum ar fi sa mor. Cu ce ar schimba asta viata celorlalti? Cat despre faza cu vocile, nu.mi spuneti ca e schizofrenie, nu e. Am obosit sa mai interpretez rolul copilului perfect. M.am pierdut in propriile mele ganduri. Nu.mi place sa vorbesc cu lumea, si ma izolez des. Nu am vrut sa spun prea multe amanunte despre problemele mele, nu vreau sa ma plang mai mult decat am facut.o. Imi pare sincer rau daca am suparat pe cineva cu aceasta intrebare. mai mult o cerere pentru un sfat. Va rog sa nu.mi spuneti sa ma duc la psiholog. Imi este frica de ei, si cred ca ar cauza mai multe probleme. Singurile bucurii le gasesc pe internet, pe youtube, ascult muzica, pentru ca pot fii singura dar si cu cineva in acelasi timp. Si evident in ochii mamei mele, care desi ma enerveaza uneori, este mereu acolo. Nu.i pot spune aceste probleme, si ea este la pamant. De un iubit sau chestii gen, nu se pune problema. Sunt o fire prea timida. Ma uit la anime.uri cam in tot timpul meu liber. Din cauza stresului imi musc buza de jos. Desi ma doare, iubesc sentimentul acela. Iubesc sa simt gustul sangelui cald. Dar apoi, timp de o saptamana, nu mai mananc. Imi pare rau ca am scris aceste lucruri aici, doar ca. Am dat toate pe una. Pace.

42 răspunsuri:
| Kyılε a răspuns (pentru KillMePlease):

Tu, dar mult mai cu probleme.winking

| KillMePlease a răspuns (pentru Kyılε):

?

Ea, mai. Nu tu! Ea are mai multe probleme decat tine. Hey, tu ai spus-o...

| KillMePlease a răspuns (pentru Kyılε):

Dah...N-am priceput nimic laughing)

Eh, las-o asa laughing

| Happyjump a răspuns:

Acum,in lumea asta, sunt o groaza de oameni care se roagă sa mai trăiască măcar o zi in plus, dar tot in aceeasi lume sunt tineri care isi iau zilele din motive prostești. Eu una te înțeleg, multi oameni trec prin tot felul de situații. Bucura-te ca parintii tai înca trăiesc. Bucura-te ca esti OK. Daca nu vrei nici in ruptu' capului sa treci pe la pshiholog vorbeste cu cineva apropiat in care ai încredere.

| ShizAnime explică (pentru Happyjump):

Este adevarat ca multi oameni se roaga sa traiasca in timp ce altii isi iau zilele. Dar cum ma pot bucura ca parintii mei sunt in viata? Cred ca daca tata ar muri, nu mi.as putea da seama daca plang de suparare sau de fericire. Nu am cu cine sa vorbesc, nu am incredere in nimeni. Nu imi place sa vorbesc despre asta cu alte persoane. Nu am pe nimeni apropiat din cauza timiditatii si din cauza faptului ca ma sperie grupurile mari de oameni, deci nu pot spune ca imi fac prieteni foarte des.

| Happyjump a răspuns (pentru ShizAnime):

Eu un nu ca as fi timida, dar toti ma ignora. Hai, capu' sus. Nu înțeleg de ce le place unora atât de mult sa se taie.

Nici eu. Probabil majoritatea o fac de "poza".

| Happyjump a răspuns (pentru ShizAnime):

De "selfie"

Da XD

| Anyo1988 a răspuns:

Hey imi pare sincer rau ca treci prin asta, nu..nu crd ca esti nebuna sau ceva de genul nu sunt genul care sa judec sau sa cataloghez oamenii, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva ma poti gasi pe Facebook cu numele de yonik andry ionel movila, sper din suflet ca esti ok, fi tare si ai grija de tine te rog