Ea, mai. Nu tu! Ea are mai multe probleme decat tine. Hey, tu ai spus-o...
Acum,in lumea asta, sunt o groaza de oameni care se roagă sa mai trăiască măcar o zi in plus, dar tot in aceeasi lume sunt tineri care isi iau zilele din motive prostești. Eu una te înțeleg, multi oameni trec prin tot felul de situații. Bucura-te ca parintii tai înca trăiesc. Bucura-te ca esti OK. Daca nu vrei nici in ruptu' capului sa treci pe la pshiholog vorbeste cu cineva apropiat in care ai încredere.
Este adevarat ca multi oameni se roaga sa traiasca in timp ce altii isi iau zilele. Dar cum ma pot bucura ca parintii mei sunt in viata? Cred ca daca tata ar muri, nu mi.as putea da seama daca plang de suparare sau de fericire. Nu am cu cine sa vorbesc, nu am incredere in nimeni. Nu imi place sa vorbesc despre asta cu alte persoane. Nu am pe nimeni apropiat din cauza timiditatii si din cauza faptului ca ma sperie grupurile mari de oameni, deci nu pot spune ca imi fac prieteni foarte des.
Hey imi pare sincer rau ca treci prin asta, nu..nu crd ca esti nebuna sau ceva de genul nu sunt genul care sa judec sau sa cataloghez oamenii, daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva ma poti gasi pe Facebook cu numele de yonik andry ionel movila, sper din suflet ca esti ok, fi tare si ai grija de tine te rog