| Dildau a întrebat:

Credeti ca am procedat corect? Singura persoana din lume in care chiar incepusem sa am incredere, m-a tradat. A explicat ca a facut chestia asta pentru ca ii era frica sa imi spuna adevarul ( ca m-ar fi ranit). La o saptamana dupa incident, i-am dat de ales intre a renunta la mine pentru totdeauna sau de a ma respecta, de a ma trata ca pe o prietena. Ea a ales respectul, dar acum, credeti ca eu ar trebui am incredere in ea? I-am explicat de la bun inceput ca daca alege astfel, nu o sa ii mai permit sansa sa mai fie vreodata prietena cu mine urmatoarea data cand imi greseste, ca nu o sa mai fie niciodata la fel, cum era inainte...

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Poate a gresit fara intentie si cred ca merita o sansa! nu exista om perfect!
Fi cu ochii in 4, iar acum ca te-ai muscat nu ii mai povesti chiar tot despre tine, asteapta sa-si recastige din nou increderea, dupa daca trece proba cu succes ii poti da sansa de a deveni ceea ce ati fost cu putin timp in urma!
Da cred ca ai procedat bine si inca chiar foarte bine!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Uneori mintim pentru a proteja pe cineva anuma, pentru a nu-i face rau, poate asa s a intamplat si in cazul tau, prietena cred ca mai merita o sansa

| MasterOfDisaster a răspuns:

Incearca sa te pui si tu in situatia prietenei tale. Nu ai dat detalii despre ce s-a intamplat, dar poate ca intr-adevar a considerat ca asa e cel mai bine pentru tine. Incearca sa vezi lucrurile din alta perspectiva.
Vezi la ce concluzie ajungi.

Ai putea sa mai ai incredere in prietena ta. Daca tine la tine, eu zic ca merita. Toata lumea greseste si ia decizii gresite, chiar incercand sa nu raneasca pe nimeni. Gandeste-te cum ai fi reactionat daca ti-ar fi spus adevarul. Nu te-ar fi durut? Poate nu ai fi crezut-o (depinde despre ce e vorba).

Eu zic sa mai dai o sansa prietenei tale big grin.

O zi buna!

Răspuns utilizator avertizat