| Julyly2089 a întrebat:

Credeți că aparatul dentar arata ok? Fiți sinceri! Trebuie sa îmi pun aparat dentar peste câteva luni și mie mi se pare ca arata oribil și trebuie sa îmi pun și sus și jos. Menționez ca nu trebuie sa îmi pun pentru îndreptarea dinților ci pentru corectarea mușcăturii, adică dinții mei vin exact unii peste alții în spate și în fata nu se ating deloc și nu pot sa mușc cu cei din fata bine, dar în rest sunt drepți. Mama mea zice ca e pentru binele meu, dar eu nu vreau sa îmi pun pentru ca am și intrat la liceu și acum e perioada în care toți își dau jos aparatul, iar eu trebuie sa îmi pun și pentru un an și jumate. De asemenea nu cred ca am observat pe cineva care sa tina aparatul mai puțin de 2 sau 3 ani deci chiar dacă doctorul a zis 1 an și jumătate cu siguranță cred ca perioada se va lungi și eu nu vreau sa merg la majorat cu aparat!

2 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu cred că arată așa de rău. Ca idee cumnata mea și-a pus la 35 de ani. Mama ta are dreptate, o sa regreți mai târziu daca nu corectezi problema cat mai repede.

| rxbiesx a răspuns:

Nu contează dacă arata sau nu ok, contează ca te ajuta, iar daca nu ti l pui acum tot vei ajunge sa ti l pui pe viitor și atunci probabil ca va trebui sa l porți și mai mult timp