anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca ar afecta in vreun fel (pozitiv sau negativ) o relatie faptul ca cei doi sunt in aceeasi clasa si ca fata e mai mare dar doar cu 3-4 luni decat baiatul? straight face Cum?

7 răspunsuri:
| dany3la a răspuns:

Nu ar afecta deloc

| Cataliciiii a răspuns:

Dragostea nu are varsta, inaltime si etc

| rOckx3 a răspuns:

Nu e o mare diferenţă dar evită să te îndrăgosteşti de fetele din clasa ta. Deoarece în primul rând te vei plictisi de ea, şi vei fi jenat de fiecare dată când te va certa un profesor. Fundiţă?

| cranian0000 a răspuns:

Negativ... ea afla tot ce faci u daca te uiti la o fata daca vb cu alta fata mai dulce... din astea

| guitarplayer666 a răspuns:

Faptul ca fata e mai mare nu e nici o problema dar daca cei doi sunt in aceeasi clasa... nu prea merge crede-ma am incercat, parca e scris in piatra nu poti avea o relatie de lunga durata cu o/un coleg(a), nu exista o explicatie logica pur si simplu nu se poate. Intreaba alte persoane care au avut astfel de relatie, cat a tinut.
Imi pare rau... poti incerca dar sansele sunt prea mici.
Oricum succes^^.

| CookieMonsterOo a răspuns:

Si eu am stat impreuna cu un baiat mai mic decat mine cu 5 luni si ne-am inteles perfect happy. Inca suntem prieteni foarte buni.pot sa zic ca suntem chiar cei mai buni prieteni.Dar eu sun in a9a si el in a8a (m-a dat mai repede la scoala) si nu am mai putut fi impreuna deoarece el are examene si am vrut sa-l las sa isi invete happy. Inca tinem unul la celalalt dar.ce sa faci..asta e clasa a8a laughing. Deci nu te-ar afecta delocwinking ...chiar daca sunteti in aceeasi clasa, daca tineti cu adevarat unul la celalalt nu v-ati desparti.

| Nicolish a răspuns:

Nu happy Nu conteaza varsta, atunci cand placi pe cineva! Am aflat si eu... straight face Cam tarziu happy