| analia89 a întrebat:

Credeti ca ar functiona o relatie cu diferenta de varsta (13 ani )?

9 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Da! E verificata experiena asta!

| Crisstina a răspuns:

Se spune ca iubirea nu are varsta. Da, intr-adevar, unele relatii functioneaza atata timp cat partenerii lasa unul de la celalalt. Din moment ce e o diferenta asa mare de varsta, e posibil ca unul sa gandeasca mai matur decat celalalt si sa se creada el mai superior si cu mai multa experienta. Dar daca partenerii chiar se iubesc si exista incredere, respect si afectiune din partea amandorura, atunci e posibil sa mearga. Niciodata nu se stie... happy

| brunetik_9381 a răspuns:

Da, ar functiona. Dar totusi ai grija, deschide bine ochii.

| cartoful21 a răspuns:

SIncer eu stiu ca u vrei sa auzi un da tongue. da conteaza si foarte mult despre ce varsta este vorba daca este vorba de 60 si 73 cred ca ar merge foarte bine, dar dupa cum vad la userul tau 89. probabil este anul nasterii si daca u ai 21 de ani si tipul 34. consider ca este destul de mare diferenta happy. sunt alte prioritati la 34 de ani, la 21 altele, poate avea copii de 15 ani el tongue. u nici facultatea probabil nu o ai terminata happy / un raspuns sincerbig grin

| ATHOS a răspuns:

Daca tu ai 13-14 ani in mod cert nu. In schimb daca ai 19-20 atunci ar putea functiona. Totusi trebuie indeplinite niste conditii. Aceste conditii numai tu le poti impune.
Bafta!

| fanfan a răspuns:

Nooooo

| Sapphire a răspuns:

Orice poate functiona daca sunt la baza iubirea adevarata si sinceritatea. Nu conteaza varsta.

| Floreenofficial a răspuns:

Intre parintii mei e fix 13 ani diferenta si sunt impreuna de vreo 20 de ani deja. dar nu te gandi la relatii gen ea 14 el 27 laughing ca astea nu rezista sigur!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu condiția să existe maturitate la ambii parteneri!
Pa, pa.