Nu incerca sa te gandesti la asa ceva, noi oameni ne gandim numai la extreme.Asteapta sa vezi ce se va intampla, nu cred ca va fi de 4 metri(sa fim seriosi) nu a fost niciodata asa ceva si sper ca nu va fi.O sa fie ca in anul '54 zapada din plin,ger si cam atat
Chestia care ar trebui sa ne deranjeze,e chestia ca nu avem utilaje profesionale,chiar daca avem milioane de euro bagate in ele,pana la urma nu avem nimic bun
Nici vorba de apocalipsa, numai Dumnezeu stie cand o sa dam coltu
Vorba la romani, trecem noi si peste asta !
Bafta
Sincer nu cred.lumea vorbea de apocalispsa si cand am intrat in anul 2000 si in 6 iunie 2006, dar uita-ne tot aici... eu unul cred ca faza cu apocalipsa este o mare tampenie
Da, e apocalipsa, insa natura este de partea noastra. Zapezile sunt atat de mari fiindca vor sa-l faca pe Basescu si gasca lui sa-si dea demisia si sa fuga din tara. Stai linistit, totul va reveni la normal la momentul potrivit.
In nici un caz apocalipsa, poate intr-adevar va ninge mai mult in unele zone dar asta nu inseamna ca toata tara va fi ingropata sub nameti. E bine ca nu mananc mult, ceva provizii am!
DeathTheKid întreabă: