| buburuzzz a întrebat:

Credeti ca ar trebui sa ma complexez atit de mult din cauza faptului ca sint putin mai joasa pentru virsta mea:am 14 ani dar am abia 1.53 m? raspundeti-mi va rog cit mai sincer!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa stai linistita. Uite, au am 17 ani, mai am un pic si implinesc 18 si sunt cu 10 cm mai inalta decat tine.Sunt cea mai micuta fata din clasa. Pentru asta, prietenii, colegii, gasca, imi spun "bulina". Chiar imi place.Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Incearca niste tocuri sau o incaltaminte cu talpa ortopedica.Si tine mine ca tot ce conteaza este ATITUDINEA! pupici

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

N-ai de ce. Fetele mai scunde sunt mai dragute. Ca niste papusele.
laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e cazul, ai tot timpul sa mai cresti, incearca sa practici un sport (volei, handbal, inot...)

| yellowalien a răspuns:

Eu am fost cea mai micuta din clasa pana printr-a 7-a, cand am inceput sa cresc brusclaughing... iar acum am 1, 68; le-am luat-o inainte multor colegelaughing
Conteaza destul de mult mostenirea genetica.insa daca vrei sa fii sigura ca ai sa mai cresti. practica un sport... Ajuta foarte mult la dezvoltarea armonioasa a corpului.
Oricum, la 14 ani, perioada de crestere nu s-a incheiat, asa ca nu ramai mica, stai linistita! big grin
Multa bafta! si apuca-te de volleyhee hee...

| Kandy a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezihappy cunosc si eu persoane mici de statura dar nu i-am auzit vreodata sa se complexeze.Nu-i nimic rau, iar ca sa te inalti poti face volei sau basket (o sa vezi rezultatele mai repede decat creziwinking ) te-am pupat kisskiss

| mada. a răspuns:

Nu, dar ai putea sa incerci sa te mai inalti[daca nu iti place asa], incepe sa practici un sport si o sa se vada diferentele[volei, handbal]:-)

| mrproffesor a răspuns:

Tu glumesti daca ai 14 ani sa nu-ti faci griji esti in crestere

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Nu.
Esentzele tari se tin in sticultse mici.winking
(parca asa era)
sh km mai zicea knwa, atitudinea konteaza
hee hee

| perfect a răspuns:

Ar trebui sa nu mai iesi din casa.De ce ai iesii daca ai 1. 53?raised eyebrows
Imi este tot mai greu sa va inteleg pe majoritatea dintre "voi".

| Alexxa10 a răspuns:

Stai linistita ca nu este o problema. eu am 15 ani si am 1. 75 si chiar nu as dori sa fiu asa de inalta... si unii chiar bat anumite apropouri, dar nu bag de seama. Stai linistitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din contra, ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca oamenii sa nu te considere mica, pentru ca oamenii au atata putere cata le dai, daca te vei simti complexata, si ei vor simti asta. Deci, capul sus! Take carepeace sign