| RibbellaaInk a întrebat:

Credeti ca ar trebui sa ma sperie notele de la simulari? Le primesc astazi.sad

8 răspunsuri:
| AtomiX a răspuns:

Simularile sunt facute pentru a vedea nivelul tau actual. Nu cred ca ar trebui sa te sperie, doar sa vezi care sunt mai mici sa inveti la acea materie ca la bac sa iei o nota mai mare happy. daca era sa ma iau eu dupa notele de la simulari, nu mai luam bacul laughing

| sofisis a răspuns:

Daca ar fi sa-ti raspund responsabil as zice da.
Dar cum am trecut si eu prin simulari la viata mea si la ele am luat mai putin de jumatate decat am luat la examenul propriu-zis...am sa iti zic nu.
Eu sincer nici nu le-am bagat in seama. Mi-am vazut de invatat si am luat note foarte mari si la capacitate si la bac. Deci...nu.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu neaparat.Eu am gresit din neatentie chestii pe care le stiam.

| ElenaSA a răspuns:

Nu este cazul sa te sperii. Trebuie doar sa vezi cum stai si sa iei masuri, sa-ti faci un program serios de invatat, cu ore zilnice de studiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi eu zic că da, în caz că ai butonat în draci telefonul în ore la şcoală şi ai stat să fii pipăită la cur de 4 crai la colţul străzii.

| Duucu a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă că la anul o dai și tu... ce am să răd de tine atunci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Duucu):

Ia-s' te văd :'(

| geo9617 a răspuns:

Nu, nu ar trebui sa te sperii. Sunt doar niste note orientative care iti spun daca trebuie si cat trebuie sa mai inveti. Normal nici nu se trec in catalog notele, asa ca nu ai de ce-ti fie frica happy

Întrebări similare