| anna_7232 a întrebat:

Credeti ca aspectul este tot ceea ce conteaza? sau persoana. adica sufletul ei? astept pareri. mersi.:*

Răspuns Câştigător
| ioionutbest a răspuns:

Buna Ana! Cel mai important lucru in viata oricarui om este sufletul adica caracterul, modul de a vorbi de a interactiona cu ceilalti. Desi se pune mai mult acceant pe imagine o data cu trecerea timpului frumusetea se ofilestee iar daca nu ai un suflet frumos atunci nu o sa mai fii apreciata de cei din jur.Am doua colege una foarte frumoasa e model inalta cu piciare lungi trasaturi ale fetei foarte bine definite insa e mandra de ea si de reusitele ei ii dispretuieste pe cei inferiori ei si sincer nu e chiar agreata de toti colegii iar cealalta nu pot spune ca e la fel de frumoasa dar are un suflet mare si asta e tot ce conteaza e o persoana care se face usor placuta,e o colega saritoare, sociabila cu toata lumea colegii o admira mai mult pe ea decat pe Madalina.
De aceea cel mai important e aspectul tau interior e importaant sa te faci placuta celorlalti sa fii sociabila, prietenoasa decat frumoasa dar cu un suflet urat! Si apoi crede-ma ca frumusetea e ceva relativ e asa cum o percepe fiecare! Bafta!

4 răspunsuri:
| Luciii a răspuns:

Conteaza foarte mult persoana.Sufletul,Bunatatea,Dragostea.

Desigur ca si aspectul fizic conteaza dar.nu e asa de important ce e pe exterior decat ce este in interior.

Spre ca tziam fost de ajutor

bye :8

| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Clar nu! Intr-adevar, conteaza si aspectul (pentru unii chiar mai mult decat trebuie), dar este ft imp si personalitatea, sufletul (cum zici u). Pt mine cel putin, personalitatea conteaza cel mai mult big grin.

| laAAal a răspuns:

Buna! parerile se impart. aici nu am ce comenta..eu una ma uit la frumusete[si nu e intotdeauna bine] si dupa acea la suflet.ei bine nu poti sa pui suflet intr.o rel daca nu simti ceva care sa te atraga.cel putin asa gandesc :d

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

As fi ipocrita sa spun ca aspectul nu conteaza! Dar e important atat cat persoana in cauza, sa se simta bine in pielea ei. Deviza mea este "Arat bine, ma simt bine!" Personal, pentru a ma simti bine, incerc, cat de mult pot, sa si arat bine.
Dar sufletul este genericul, este background-ul, fundalul pe care se desfasoara de fapt aspectul unui om, faptele lui, succesele, sau micile nereusite firesti, pana la urma.
Sufletul omului se simte, se vede prin ochi, traire, prin aspect. Daca omul nu este bun, cinstit, onest, optimit etc, atunci aspectul sau, actiunile sale lasa de dorit, nu sunt cele dorite, iar asta se observa usor. Interiorul si ambalajul nu pot fi analizate separat, ci DOAR impreuna!