Doamne ce de ipocriti urati care se consoleaza cu gandul ca frumusetea interioara conteaza!
intrebare: daca un individ te invita la o serata romantica la teatru dar arata urat, cosuri pe fata, nasul carn, parul nearanjat si sleios, nebarbierit, dar care vorbeste mai corect si mai frumos ca pruteanu atunci tu ce zici nu?
deci nu?
bun ideea este urmatoare: ca un tip sau si o tipa sa ajunga sa te impresioneze cu vocabularul trebuie sa treaca de prima impresie! care DA! chiar conteaza!
deci da conteaza toate in egala masura... si frumuseatea, si inteligenta, si cat este de amuzant sau nu...
PS: vorbind de vocabular... mai citeste o data ce ai scris!
man trebat se scrie m-a intrebat sau m-a `ntrebat!
vocabularu`
gand deskide- cand deschide
credty - credeti
asta ca te tot dai "cu curu`" de podea "ce important este vocabularul"
Prin vocabular mam refrit sa vorbeasca frumos si sa se cumporte frumos.iar eu nu m-am referit la o descriere asa elaborata sau la vreun monstru.e un baiat normal cu, care nu imi este rusine sa ma afisez, am zis doar ca nu e fat -frumos cum obisnuiesc sa caut
Este adevarat nu iesi pe strada cu vocabularul dar cu el te intorci inapoi in sanul familiei(daca reusesti sa iti creezi una)Toti oamenii sunt frumosi asa cum sunt ei mai conteaza doar si cum se comporta.
Gandesti foarte bine
in primul rand frumusetea fizica e trecatoare, pe cand comportamentul inadecvat...
tot timpul te vei simti jenata de ceea ce spune sau face, si atata timp cat nu te vei simti u bine nu are rost sa arate "cool".
P.S.: Printul cel mic al Mari Britani e simpatic si e print, dar cu un comportament f inadecvat prin care jeneaza toata familia si opinia publica
Ar trebui iertat doar pentru ca e print si arata bine? NU
Pff.da dar ideea.e ca eu sunt acum cu un baiat care ma face fericita si tyn la el, doar ca nu e fat frumos insa il iubesc pentru alte calitaty
milkl întreabă: