| Live.Laugh.Love a întrebat:

Credeti ca Avril Lvigne se compara cu Ashley Tisdale? ( eu cred ca Ashley e de 100000000000 de ori mai buna decat Avril) Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| ioanatizzy a răspuns:

Le iubesc pe amandou, dar ashley mi se pare mai tare:X

20 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Intră pe wikipedia şi vezi câte albume & premii are una şi câte are cealaltă. Avril Lavigne rocks!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Bullshit

| daii a răspuns:

Sincer mie nu imi prea place de Ashely.adica nu vad ceva deosebit in ea. Pe cand Avril chiar imi place. Oricum, gusturile nu se discuta.

by daiiwinking

| oz a răspuns:

Avril Lavigne

| Pho3nix a răspuns:

Gata? Ati uitat de Hannah Montana? thinking

| St!L a răspuns:

Nu ma intereseaza nici una!

| deejayra a răspuns:

Mi se par slabe amandoua...(hai cu STUPIDU... daca nu o sa am 5 stupid inseamna ca nu sunteti fani adevarati)

| Andreea_8014 a răspuns:

Niciuna nici alta!
Ambele.sunt.vai de capu' lor.laughing

| Andreea_8014 a răspuns:

Deejayra: Si eu am 2 de stupid tongue
laughing

| betty17 a răspuns:

Nu sunt mare fana n ashley dar nici avril, dar cunosc melodiile lor
clar ca avril e mult mai buna...big grin

succes

| D-Anna a răspuns:

Pff nu cred ca le poti comparalaughing. Avril rocks:X si nu tine de cate albume are.Pentru mine Ashley e o minorosita, tare fitoasaoh go on nu stie ce-i cu ealaughing, in schimb Avril a trecut prin si peste multe si e puternica tipa la fel si personalitatea ei e puternica, poate fi si feminina si baietoasa in acelasi timplove struck.

| helenqw3 a răspuns:

nu cred ca se pot compara...depinde care iti place tie cel mai mult
nu stiu foarte multe despre Ashley... dar daca tu crezi ca e mai buna ca Avril(ceea ce nu cred) asa o filaughing

| littlesunshine01 a răspuns:

Ashley e o fitoasa... avril e mult mai tare decat eatongue

| Me23 Tia a răspuns:

Avril lavigne logic.adica ashley ce e de fapt? actrita? neaa.cam slab sincer. avril are destule premii, albume de succes si e si mult mai frumoasa. dupa parerea meabig grinbig grin

| michaeljacksonismystar a răspuns:

Nu vreau sa le compar! Dar mie imi place mai mult vocea lui Ashley!

| Rose_2860 a răspuns:

De ce sunteti asa obsedati de Ashlee Tisdale? Mie nu mi se pare asa extraordinarabig grin

| Cathy a răspuns:

Ashley Tisdale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ashley este mai buna decat avril cum iti explici premiile luate de avril, concertele lui avril, albumele extraordinare.atat pe plan muzical cat si profesional avril nu se compara cu ashley. este o persoana talentata care are ce arata industriei muzicale, deci mai posta intrebari fara sens. intelegem ca esti o fana ashley dar nu trebui sa o compari cu cineva atat de,, vedeta,, ca avril, ai putea sa-i strici reputatie lu ashley.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceva laughing in primul rand nu le poti compara, sau alege una din elehappy amandoua s-au facut cunoscute diferit, si au absolut totul diferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca Avril Lavigne. ashley tisdale ce e? este vai de capul ei, ca majoritatea vedetelor disney.nu poti cumpara fasole cu frenchfries. avril rox; x; x; x; x;; x

Întrebări similare