Intră pe wikipedia şi vezi câte albume & premii are una şi câte are cealaltă. Avril Lavigne rocks!
Sincer mie nu imi prea place de Ashely.adica nu vad ceva deosebit in ea. Pe cand Avril chiar imi place. Oricum, gusturile nu se discuta.
by daii
Mi se par slabe amandoua...(hai cu STUPIDU... daca nu o sa am 5 stupid inseamna ca nu sunteti fani adevarati)
Nu sunt mare fana n ashley dar nici avril, dar cunosc melodiile lor
clar ca avril e mult mai buna...
succes
Pff nu cred ca le poti compara. Avril rocks:X si nu tine de cate albume are.Pentru mine Ashley e o minorosita, tare fitoasa nu stie ce-i cu ea, in schimb Avril a trecut prin si peste multe si e puternica tipa la fel si personalitatea ei e puternica, poate fi si feminina si baietoasa in acelasi timp.
nu cred ca se pot compara...depinde care iti place tie cel mai mult
nu stiu foarte multe despre Ashley... dar daca tu crezi ca e mai buna ca Avril(ceea ce nu cred) asa o fi
Avril lavigne logic.adica ashley ce e de fapt? actrita? neaa.cam slab sincer. avril are destule premii, albume de succes si e si mult mai frumoasa. dupa parerea mea
Nu vreau sa le compar! Dar mie imi place mai mult vocea lui Ashley!
De ce sunteti asa obsedati de Ashlee Tisdale? Mie nu mi se pare asa extraordinara
Daca ashley este mai buna decat avril cum iti explici premiile luate de avril, concertele lui avril, albumele extraordinare.atat pe plan muzical cat si profesional avril nu se compara cu ashley. este o persoana talentata care are ce arata industriei muzicale, deci mai posta intrebari fara sens. intelegem ca esti o fana ashley dar nu trebui sa o compari cu cineva atat de,, vedeta,, ca avril, ai putea sa-i strici reputatie lu ashley.