| amo a întrebat:

Credeti ca blondele chiar sunt proaste?

nu sunt blonda, dar asa din curiozitate

11 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu neaparat asa se zice, dae nu ai de unde sa stii ce e in capul fiecareia chiar daca e blonda sau nu.

| ATHOS a răspuns:

Nu crede in toate prostiile pe care le auzi!

| Monica a răspuns:

Culoarea nu afectează deloc creierul sau mentalitatea fiecăruia.

| ForbiddenLove a răspuns:

Nu cred happy. or fi unele proaste...la fel cum sunt si brunete proaste! Deci culoarea parului pur si simplu nu conteaza!

| Petronela a răspuns:

Depinde de blonda, unele sunt proaste altele nu.Nu trebuie sa crezi in prostiile astea.

| Catta a răspuns:

Unele da, unele nu.laughing

| Meryem027 a răspuns:

Nu conteaza culoarea parului, ci ce ai in cap. Sunt si blonde proaste si blonde destepte si brunete proaste si tot asa. happy Nu exista o anumita regula pentru prostie, iar glumele facute pe seama blondelor sunt doar niste...glume. Pa, pa!:*

| eusuntconsuelosiiliubescpeyoyo a răspuns:

Pai dupa tine daca blondele ar fi proaste.(ma refer la unele ca sunt si unele proaste da dinalea sunt de toate culorile nu numai blonde) crezi ca ar mai fi o blonda mereu la volanul unei masini scumpe? eu cred ca e destul de inteligenta de a putut fraieri un fraier bogat.si sa aiba masina aia.ptk chiar daca unii zic ca blondele sunt curve macar ele isi folosesc organu bine care sa le auca ceva bani in buzunar.adica sa stea serios cu unu dar in acelasi timp sa nu-i lipseasca nimic.eu nu vb din propria experinta ca orkm pretenu meu nu-i milionarlaughing

| emoboy a răspuns:

Poi daca vezi o blonda proasta inseamna ca sunt toate? Asa se spune dar nu e asa.Blondele sunt fete frumoase si ca si toate fetele frumoase trebuie sa se plimbe cu fetele, si nu prea au timp de invatat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti blonda nu esti neaparat proasta de exemplu am o prietena blonda proasta, si una cu prea mult creier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele sunt mai inguste la minte, altele fac pe proastele...depinde de persoana.