Noaptea oriunde este mai mult sau mai putin periculos.
Depinde si cum te imbraci.
Ia un taxi de acolo pana la destinatie.
Da, este foarte periculos pentru fete.
Cheama-ti tatal sau mama, sa vina sa te ia de unde esti sau nu te mai duci deloc.
Sa fim seriosi si sa nu dramatizam cum face Violetta.
Bucurestiul in sine nu e un oras periculos. Bineinteles, noapte poate fi periculos orice oras, dar nu e Bucurestiul ceva de speriat si iesit din comun.
Pe de alta parte exista Bolt si Uber in Bucuresti o modalitate destul de sigura de calatorit. Comanzi din aplicatie, stii exact cine vine sa te ia, vezi exact daca respecta traseul sau nu. Asa ca nu e nevoie sa mergi singura pe strada
Da, este un oras periculos.Decat sa mergi singura pe jos mai bine iei un bolt.Nu apela la taximetristi dubiosi din statii, e mult mai safe printr-o aplicatie.
Orice oraș, mai ales din Romania, este periculos.Mai ales că poliția e mâna în mână cu mafia locală.Asa că mare grija la eventualele evenimente nedorite!
Nu ai putea să mergi cu o ruda, prietena, etc?
În general nu este prea ok să circuli noaptea și ziua se pot întâmpla lucruri ( diferența este ca atunci vezi mult mai bine, ai creierul poate mai odihnit și sunt mai mulți oameni).
Ca și trucuri:
- vorbitul la telefon
- îți cumperi spray
Doua variante destul de accesibile
Este destul de periculos. Eu am liceul undeva prin Giulești, București.
Și frate pe timpul zilei când mă întorceam acasă vedem tot felul de nebuni și de beți pe stradă deci depinde și de zona dar cel mai bine ar fi să suni pe cineva să te ia de la concert sau să iei un Bolt ( nu recomand taxiurile)