| x3Cannabis a întrebat:

Credeti ca cineva care te terorizeaza e mess iti poate face ceva? Sau doar e cu gura si atat?

10 răspunsuri:
| Dropsyyy a răspuns:

Doar cu gura. Numai sa nu-i spui un amanunt important: unde stai. happy

| Cherilyn a răspuns:

Poti sa-l terorizezi si tu foarte simplu : il denunti la politie, cei de acolo vor face cercetari, ce IP are, de unde e, etc.batting eyelashes

| LostInBubble a răspuns:

Cainele care latra nu musca. happy
Daca baiatul comenteaza mult inseamna ca doar gura e de el. Incearca sa te intimideze doar. happy

| x3Cannabis explică (pentru LostInBubble):

- Nu e baiiat sunt fete tone! Si de aia ma enerveaza ca o proasta le-a dat iduul si fac misto de mine si ma injura din cauza unei prostii!

| alexxxu a răspuns:

Smecheri intre 4 peretilaughing

| D4ny3l4 a răspuns:

Pai depinde. poate sa faca si altceva daca are program de spart a parolei si sa iti intre in lista.da acu depinde. Daca vezi ca te enerveaza si asa dai ignore si raporteaza-lhee heesper ca te.am ajutat:*

| x3Cannabis explică (pentru D4ny3l4):

Nu are! Din zauza unui cont pe sunphoto au dat viina pe mine da totusi nu stiu sad

| Grefă a răspuns:

Doar cu gura, nu iti fa griji, cred ca habar nu are nimic despre tine. Dai ignore, dal incolo. Desigur, sper ca nu i-ai dat date personale despre tine. Daca nu i-ai dat date personale despre tine, nu iti fa griji, nu are ce sa iti faca, daca i-ai dat date personale... straight face Nu e bine.

| x3Cannabis explică (pentru Grefă):

- Nici macar nu stiiu cum ma cheama si cati ani amhee hee Jalniic!

| MariaIuliaZana a răspuns:

Depinde la ce te referi:daca te referi la contul tau-poate sa aiba un program de spart parola in rest mai nimic
-daca vb in real atunci nu trebuie sa ii dai informatii
cea mai buna metoda este sa ii dai ignori, sa il raportezi ceva de genu