Nu, nu vad nimic rau in a fi cu cineva pe care il placi/iubesti. Depinde insa si de varsta pe care o ai.
Poi putin pentru ca toti o sa rada de tine, si cand ai un/o pr. te simti mai happy! Dar nu conteaza, oricum fiecare face ce vrea cu viata lui/ei!
Nu este rau. este pur si simplu pentru ca probabil tu simti ca nu ai gasit inca persoana potrivita, si pana la urma este alegerea ta. nu trebuie sa te lasi influentat/a de ce fac ceilalti din jurul tau, pentru ca mai tarziu o sa-ti para rau, chiar si in acest caz. daca iti faci un iubit/a doar pentru ca a asa e la moda, sau asa vor altii, o faci doar pentru ca trebuie nu pentru ca vrei cu adevarat. si nu cred ca meriti nici tu nici iubita/ul tau sa suferiti doar de dragul de a suferi. important este ce crezi tu despre o relatie, si mai ales despre persoana cu care vrei sa ai aceasta relatie.
am cunoscut persoane care schimbau iubitii ca pe ciorapi, si stateau cu ei doar din simplul fapt ca toata gasca avea pe cineva, si cum? sa se lase ele mai prejos? eu insa sunt de alta parere. atata timp cat sunt constienta de faptul ca implicarea intr-o relatie inseamna mai mult decat a fi cu cineva doar asa de ochii lumii, nu o sa am nicio relatie pana ce nu cred de cuvinta ca persoana respectiva merita. asta insa nu inseamna ca o sa astept la nesfarsit pana o sa-mi pice in fata o fiinta cazuta din mana destinului, pentru ca deja ar fi prea tarziu. ceea ce vreau sa spun este ca, daca vrei o relatie stabila, atunci trebuie sa observi lumea inainte, si sa nu te opresti la primul/a pe care o/il vezi pe strada. succes