anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca daca te rogi de o persoana sa iti dea o sansa, iar ea accepta, se poate atasa de tine? sa inceapa sa te placa?

6 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai cred ca da daca va vedea cat de mult tii la ea o sa-ti acorde o sansa dar daca nu atunci asta e nu poti obliga pe cineva sa te placa, trebuie sa ai pe cineva care sa te vrea pentru cum esti tu ca persoana.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Arata-i cum esti tu de fapt fii tu insuti si mergeti la o intalnire in oras, spune-i despre tine, fii manierat nu folosi un limbaj vulgar adreseaza-i complimente si astea si o sa-ti mearga bine.

| alexandrualind a răspuns:

Depinde de persoana.

| horansgang a răspuns:

Asta depinde de tine, mai. de exemplu, daca te pricepi sa vorbesti cu aceea persoana in asa fel incat sa-i fii pe plac, dar in acelasi timp sa nu iti iesi din rol si sa fii tu! asta conteaza, sa te placa asa cum esti, desi ma cam indoiesc ca va merge... stii si tu vorba aia, "iubire cu forta nu merge" si nici sa te rogi de persoana nu merge deoarece chiar daca aceea pers. incearca tot tu vei suferi intr-un final daca totul iasa prost si nu poate sa te placa, intelegi? cel mai bine e sa o uiti si sa dai sanse altora care o sa te merita si o sa te placa asa cum esti!

| anonim_4396 explică (pentru horansgang):

Nu stiu, mai citisem pe aici o intrebare cum ca nu a placut-o pe ea, dar a acceptat si au inceput sa se iubeasca, bine, intrebarea e ca dupa un an s-au plictisit de ei.
Acum, vad 100 de cupluri stand la misto (cred eu) De ce sa nu fiu si eu asa?

| SorinelF86 a răspuns:

Nu trebuie sa te rogi de nimeni, pur si simplu fi tu insuti, poarta-te civilizat, arata ca sti sa ai grija de tine de corpul tau, iar daca e sa te placa te va placea. daca nu simte atractie fata de tine o sa devina plictisitor pentru persoana respectiva foarte repede, si ce rezolvi? incearca sa iesiti la o plimbare, la un suc, arata-i cum esti si daca te va placea repetati iesirea, dar important e sa nu te rogi. si nu sufoca persoana respectiva, dai timp si spatiu, si daca nu merge mergi mai departe

Întrebări similare