anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca diferentele intre parteneri ar putea compromite relatia? Adica, de exemplu daca o fata e genul care invata, e mai sensibila si mai timida, asculta muzica rock si prietenul ei e mai vorbaret, la scoala e cam slabut, asculta rap si ii plac activitatile gen urban - ce spuneti? Ar avea vreo sansa? Eu nu cred dar vreau parerea voastra big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Cine se aseamana se aduna". E cam greu ca aceste persoane sa devina un cuplu daca nu au niciun comun si daca totusi ajung un cuplu nu prea cred ca rezista ca un cuplu ar trebui sa faca lucruri impreuna si ea poate vrea sa mearga la un concert rock el la rap si...cam trebuie lucruri in comun ca sa mearga, zic si eu.

5 răspunsuri:
| Lorena7712 a răspuns:

Daca ei doi se iubesc nu poate nimeni si nimic sa le compromita relatia. Poate diferentele dintre ei o sa le tina stabila relatia.

| thegatekeeper a răspuns:

Depinde de fiecare situatie si caz in parte. Personal, gasesc ca nu merg astfel de relatii prea bine, insa au sanse de reusita, cu ceva efort. Daca ambii incearca sa se inteleaga si sa discute cat mai mult, este posibil ca relatia sa fie una de durata. Insa bazat pe propria experienta, eu zic ca nu prea merge, in special daca ambii sunt firi aproape total opuse sau nu au aproape nimic in comun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ar avea o sansa si ar fi mult mai interesant asa, daca cei doi ar avea totul in comun nimic nu ar mai fi interesant. Nimic nu ar putea sta intre 2 persoane atat timp cat cei doi se iubesc.

| borntotwerk a răspuns:

Da..eu sunt mai timida, iar iubitul meu mai vorbaret si ne intelegemlaughing

| Piratul10 a răspuns:

Daca ei se iubesc cu adevărat atunci se poate dar daca nu se iubesc cu adevărat si nu au obiceiuri in comun ci sunt exact pe invers la obiceiuri si lance fac atunci nu, ei nu pot reuși.hai ca gluma uneori nu pot reuși dar uneori da pentru ca așa ei se completează ea nu e vorbareata el e se completează unul pe altul si se ajuta.
Așa consult 2 variante.