Buna! Nu cred ca acesta este un motiv de despartire. Daca este dragoste adevarata nu se poate intampla asta, ci din contra. De exemplu eu si prietenul meu ne vedem odata pe saptamana, uneori si odata la 2 saptamani si asta nu ne-a facut sa ne "racim".
Comunicarea este un factor foarte important in acest caz, chiar daca doua persoane se vad destul de rar ar trebui sa comunice mai mult (pe messenger, la telefon.) pentru a mentine relatia. Daca intr-o relatie este vorba despre o oarecare distanta dar si de lipsa de comunicare intre cei doi parteneri, acea relatie nu va dura prea mult.
Buna, nu cred ca e motiv de despartire daca cei 2 se iubesc, dar din pacate se poate intampla ca unu sa nu iubeasca la fel de mult sau poate nu e dispus sa exista distanta, dar parerea mea e ca atunci cand iubesti, poti trece peste orice si relatia poate rezista impotriva distantei, o data pe saptamana e destul de bine fata de altii care se vad mai rar si tot sunt impreuna, se iubesc, intr-un fel asa e fain ca ti se face dor de persoana iubita si cand il vezi odata pe saptamana.atunci profiti de moment;
Acum il vad pe prietenul meu aproape zilnic si e bine asa dar intr-o perioada si eu il vedeam o data pe saptamana.ca era foarte ocupat cu lucru si eu cu scoala, apoi mai fost si plecat in strainatate si nu l-am vazut 3 luni, dar uite ca relatia a rezistat si acum profitam din plin de momentele petrecute impreuna.
In anumite cazuri este un motiv de despartire. Dar asa a fost cel mai bine! Fii tare!
Si da...si mie mi s-a intamplat dar despartirea a venit din partea mea pentru ca uneori nu ne vedeam deloc. Ultima data ma lasase sa-l astept 10 zile. Ma saturasem...Asa ca i-am zis "pa". Desigur mai erau si alte motive.
O parte a doi indragostitilor de la distanta face ca relatie sa cedeze incep suferintii mari din partea feminina care totdeauna pune suflet e dureros sa te simti pustiit de omul dorit care din ce in ce e mai rece ca un aizberg imens in totalitate simti ca mori cu fiecare clipa ce se scurge in viata ta, pe cealalta parte e adevarat distanta atrage se intalnesc iar nimenea nimic nu ai impiedica sa asi dea iubirea reciproc.Asa vad eu iubirea de la distanta,iar viata ofera iubirea reala dar sa stim sa o dam real cu fidelitate, sinceritate.
Pentru cei care spera urez succes pe aceasta cale sa nu se dea batuti viata e frumoasa sa stim so traim la maxim
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie
Cu drag
Clearence.Mary
Sweden
Buna! distanta a distrus dar si a creat dragostea... aici sunt mooolti factori uneori e distanta motivul "racirii" relatiei, dar daca dragostea e sincera, comunicarea sanatoasa, nu vad de ce sa fie un motiv de despartire, daca e iubire, o meriti! daca nu a mers! ins ca nu era sa fie! fii ttare, pozitiva si bafta!
raluca0306 întreabă: