Se intampla de multe ori! Nu vine dimineata dupa fiecare noapte? Sau senin dupa fiecare ploaie? Pana si faptul ca depasesti momentul greu e ceva bun. Emotiile in general au tendinta de a se echilibra, dupa o perioada cand esti mai mult trist mai simti nevoia unui zambet superficial. Depinde si de noi cum reusim sa privim lucrurile! Ceva groaznic pentru noi ar putea fi o binecuvantare pentru altcineva. Sau uneori chiar tot pentru noi, dar in alt moment. Fii sigura ca vine ceva bun dupa ceva rau.
Da normal ca da...)dupa ce iti pierzi un picior (lucru rau) iti creste altul(lucru bun) pacat nu se intampla la fel si cu capurile
Mi-am amintit de o faza tarede cand eram "drac de copil"
Fusesem cu un amic la poker intr-o sambata seara.La ultima mana (ultimele puncte) a facut asta un careu si am luat vreo 100. 000 de lei
Cand am iesit noi fericiti de la poker, am zis sa mergem in discoteca...cand colo, a venit o animala de om si ne-a luat toti banii
Suparati, am plecat acasa pe jos, si ne uitam poate gasim niste bani pe strada sa mergem cu taxiul acasa
Iaca ca nu totdeauna vine un lucru bun dupa unul rau.
Mi-am adus aminte de un proverb popular: "toate bubele rele in fundul babei mele". Adica un necaz nu vine niciodata singur!
Depinde despre ce vorbesti. mai degraba acesta e un fel de proverb, o incurajare ca dupa mai multe probleme ti se pot intampla si lucruri bune.Trebuie sa speri si sa gandesti pozitiv si toate se vor intoarce in favoarea ta, daca nu macar iti vor da o stare de bine.
Nu cred in asa ceva.Nu incerc sa dau vina pe nimeni pentru actiunile mele eu sunt unica responsabila in caz de esec
Lumea persoanala nu se impart intr-o succesiune de intamplari bune sa rele.Viata e mult mai complexa de atat
l0rre întreabă:
anonim_4396 întreabă: