Mi se pare frumos sa ai un jurnal... te descarci scriind in el si intr-adevar e un sentiment interesant atunci cand recitesti ce ai scris.Trebuie sa ai insa grija sa nu il gaseasca nimeni.
Buna, eu am un jurnal de un an, imi place sa am pentru ca peste ani de zile, am sa vad ce am facut intr-o anumita zi si imi voi aminti, pentru ca altfel nu am cum sa stiu tot ce am facut, cand mi-e dor de vremurile trecute, rasfoiesc printre randuri si uneori ma rascolesc amintiri, uneori ma amuz de anumite situatii, e frumos sa ai si cred ca nu iti va parea rau peste ani cand vei vedea ce ai facut in trecut, imi place la nebunie, dar trebuie sa il pastrezi undeva ascuns ca nu cred ca te-ai simti bine sa iti citeasca cineva intimitatile...
Si eu tin un jurnal si mi se pare o idee foarte buna. De multe ori cand ma plictisesc, deschid jurnalul, il citesc si ma amuz(il tin de la inceputul clasei a 9-a). Citindu-l parca retraiesc emotiile din prima zi de liceu, dilemele pe care le aveam, nemultumirile, implinirile. In jurnal scriu de obicei cand sunt suparata ca sa ma mai linistesc si cand sunt foarte fericita; trec concluzii, planuri de viitor, ma intorc apoi sa vad cate lucruri din acele planuri am rezolvat, cum sunt la momentul actual, cum incerc sa ma schimb si daca reusesc, scriu pareri despre colegi, prieteni si colegi(fara sa ma taga nimeni la raspundere), despre dorintele si visele mele. Cred ca prin intermediul jurnalului pot sa ma cunosc mai bine si sa inteleg anumite situatii. O sa scriu in continuare pentru ca imi place si peste ani cand o sa vreau sa ma mai intorc la anii de adolescenta, o sa deschid jurnalul si o sa regasesc acele timpuri pierdute.
Si mie mi-ar place sa am un jurnal.Am incerat mai demult dar mu s-a parut f ciudat sa vorbesc cu un caiet...sau singuranu stiu de ce.nu imi place daca nu ma aproba cineva sa sa im zica parerea.imi place tot timpul sa stiu ce gandesc ceilalti sau ce pareri au.nu stiu de ce
Si eu am...am unul de acum 4 ani...rad de fiecare data cand citesc cateva pagini... e f interesant.
Si eu am jurnal. Acum il tin mai mult pentru a scrie cantece in el. Desi e interesant sa-mi amintesc ce cantece ascultam acum cativa ani, sau cum am trecut de la un gen muzical la altul.
CioCĂlătiCăăă întreabă:
alexutza222 întreabă: