O persoana se uita la un anumite tip de filme, alege un anumit tip de filme din cauza caracterului. Se zice ca esti ceea ce alegi - tu alegi filmele romantice => esti/tinzi sa fi o fire romantica.
Nu esti indragostita, dar ti-ar placea mult sa ai o relatie precum una dintre filmele de dragoste vizionate de tine.
Dar nu, nu consider ca o persoana se poate uita la filme de dragoste doar daca e indragostita. Eu cred tocmai opusul
Eu iti dau tie dreptate, pentru ca o categorie de film nu poate spune ceva despre tine. Te uiti la un film de genul, oricand ai dispozitia necesara. Daca el se uita la alte genuri, cum e?
Te uiti la orice filme oricand doresti. Oricine se poate uita la ele, mai putin cei care nu au o varsta indicata de film. De aceea sunt realizate filmele, sa fie vazute. Atunci ar insemna ca batranii saracii sa nu se mai uite la nimic-nici la filme de dragoste, nici cu tineri, ca nu se incadreaza.
Fiecare se uita la ce ii place. Nu e scris nicaieri ca nu ai voie sa te uiti la filme romantice daca nu esti indragostit. esti o fata normala, toti ne uitam la filme romantice chiar daca avem sau nu avem o relatie. Cu siguranta avea principii mai ciudate persoana cu care te'ai contrazis.
anonim_4396 întreabă: