| Victoria a întrebat:

Credeti ca e mai romantic ca prima iubire si primul sarut sa fie la o varsta in jur de 20 de ani sau in adolescenta?

Răspuns Câştigător
| liviu00 a răspuns:

Romantic este daca prima iubire e si ultimawinking

18 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, chiar nu conteaza varsta, totusi in adolescenta e mai frumos, atunci cand crezi ca tot ce zboara se mananca, cand nu prea sti foarte multe, te lasi pur si simplu purtat de val...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Primul sarut nu trebuie sa fie la o varsta anume, vine o data cu primii fiori de dragoste impartasita, atunci pare ceva normal, firesc, totul se petrece spontan.

| yellowalien a răspuns:

In adolescenta. vad ca s-au spus deja cam toate motivele, asa ca nu mai are rost sa le repet si eu... Cu toate astea, dragostea poate sa-si faca aparitia la orice varsta big grin... si nicicand o poveste de dragoste nu va fi lipsita de romantism...atata timp cat exista sentimente puternice...

| inna a răspuns:

Eu zic ca in adolescenta...amandoi mai tineri, mai fara experienta day dreaming

| Betty18 a răspuns:

La adolescenta:p

succes

| Mixed a răspuns:

Buna ...eu zic ca in adolescenta :X e mult mai ...nu stiu cum sa explic...la varsta de 15-16 ani ...sunt fluturasii ...sentimentele ...la 20 de ani, .esti deja trecut prin viata ...si nu mai e asa incitant...:*

| Aurelia a răspuns:

Cel mai romantic mi s-ar parea sa fie in adolescenta...ca sa ai timp sa te bucuri de viata mai mult alaturi de persoana iubita...cu toate ca miie nu mi s-a intamplat primul sarut, asa cred ca ar fi mai frumos...

| buburuzaucigasa a răspuns:

Parerea me este ca in adolescenta...mai inocenti...

| Gexu a răspuns:

Pai in ambele variante apare romantismul daca persoana aceea nu mai simtise inca gustul sarutului. Si la 20 de nai poti sa simti ca zbori si ca viata este roz la fel si la 15-16 ani...

| cristina_4037 a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza varsta. Conteaza doar sa va iubiti amandoi si sa invatati ce e aia dragoste!:X:X:X

| Grasutza a răspuns:

Majoritatea de intampla din adolescenta, iar acesta nu poate fi neaparat romantic, primul sarut poate fi la un joc, poate fi furat sau prima iubire este ceva, ceva, ce nu o sa poti uita nici la 100 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu contează vârsta atâta timp cât ești îndrăgostită.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca in adolescenta e mult mai romantic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima iubire a fost pe la 16 ani... A durat 2 ani, apoi totul s-a destramat.Nici acum nu l-am uitat desi am 21 de ani.Am un prieten de 3 ani, si il iubesc, dar nu mai e aceeasi iubire, cum a fost prima.

| jizabell a răspuns:

Prima iubire-in jur la 20 de aniwinking primul sarut-in adolescentabig grin

| iuliana_2540 a răspuns:

Eu m-am indragostit la varsta de 18 ani de baiatul pe care si in ziua de azi il iubesc.Pana atunci nu am mai avut prieten.Si primul sarut a fost la 16 ani cu vecinu meu, dar consider ca primul si unicul sarut pe care nu il voi uita niciodata este cand mi l-a dat baiatu acesta.Romantic e si cand ai 13 si 16 sau 20 de ani.Important, cred eu, este sa simti ceva pentru persoana respectiva.

| marian_1722 a răspuns:

In adolescenta, neavind experienta devine mai incitant

| tolik a răspuns:

Dupa parerea mea in jurul la 20 de ani, atunci doar vei intelege aceste sentimente