Lupta pentru ceea ce iti doresti. Fii sincera cu el. Nu folosi cuvinte mari, dar poti sa ii spui ca esti foarte emotionata cand vorbesti cu el si ca iti doresti foarte mult sa fiti impreuna. Spune-i ca esti constienta ca ai gresit fata de el, ca iti pare rau si ca vei incerca sa nu mai gresesti de acum incolo. Priveste-l in ochi cand vorbesti cu el, fii serioasa (nu e bine nici sa zambesti decat la sfarsit), atinge-l usor pe dosul palmei sau pe antebrat.
Incearca sa fii calma, ai nevoie de o minte limpede. Daca iti aduce aminte de lucruri pe care i le-ai facut, ii spui ca iti pare rau si ca ai vrea sa iti ofere posibilitatea sa il faci sa uite tot ce nu a fost bine.
Poate imi spui si mie pe privat cum a mers.
Crezi ca daca stai pe internet si cauti comfort e ok? Adica sigur, poate te simti mai bine, dar in realitate rezolva ceva asta? De ce pui intrebari unor straini despre asta? Ar trebui sa te consulti cu cineva apropiat (best friend?). Daca nu ai pe cineva apropiat... asta spune multe.
Degeaba stai pe internet si incerci sa gasesti un raspuns la ceva ce nu exista. Este simplu, iti asculti sentimentele (care de multe ori iti trag m**e) si faci ce crezi tu ca ar trebui facut. Oricum nu are importanta. Ca ajungi sa incepi iar relatia sau nu, "semintele acelasi gust are".
Incepi prin a te hotara ce vrei. Daca iti face placere sa stai cu el, daca ai "fluturasi", daca s-a purtat frumos cu tine, ar merita sa te impaci. Din ce ai povestit pana acum este un baiat serios care va sti sa aprecieze ceea ce ii oferi. Dar trebuie ca si tu sa te porti bine cu el.
Mersi de răspuns.
Păi eu chiar simt pentru el ceva ce n-am mai simțit vreodată și e și prima mea relație. Dacă ai citit ce am scris în cealaltă întrebare ai văzut că și eu am greșit, de aceea spun că nu știu cum să-i vorbesc ca să înțeleagă exact că eu vreau o împăcare și nu doar să vorbim așa.
mâine vorbesc cu el, crede-mă că am niște emoții și tremur toată doar când mă gândesc.
Mai suntem și berbeci amândoi)
O să-ți zic, mulțumesc mult pentru sfaturi! Ai funda
Lupta pentru ceea ce iti doresti. Fii sincera cu el. Nu folosi cuvinte mari, dar poti sa ii spui ca esti foarte emotionata cand vorbesti cu el si ca iti doresti foarte mult sa fiti impreuna. Spune-i ca esti constienta ca ai gresit fata de el, ca iti pare rau si ca vei incerca sa nu mai gresesti de acum incolo. Priveste-l in ochi cand vorbesti cu el, fii serioasa (nu e bine nici sa zambesti decat la sfarsit), atinge-l usor pe dosul palmei sau pe antebrat.
Incearca sa fii calma, ai nevoie de o minte limpede. Daca iti aduce aminte de lucruri pe care i le-ai facut, ii spui ca iti pare rau si ca ai vrea sa iti ofere posibilitatea sa il faci sa uite tot ce nu a fost bine.
Poate imi spui si mie pe privat cum a mers.
Daca nu dai mai multe detalii nimeni nu are cum sa stie. Depinde ce a facut. Daca te-a inselat eu te-as sfatui sa nu il ierti. Stiu ca e chestia cu a doua sansa, dar uneori nu merita. Daca te-a inselat o data ce il va opri sa o faca si a doua oara? Din poza de profil esti foarte frumoasa (nu sunt un pervers batran, sunt fata asa ca stai linistita) si sigur iti gasesti usor un iubit. Daca chiar se vede ca ii pare rau (nu te lasa orbita de sentimente, e cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci) poti sa incerci. Nu stiu daca oamenii se pot schimba atat de usor. Vezi cum se comporta, dar sa nu sari imediat la el in brate si sa ai incredere absoluta din nou. Lasa-l sa iti recastige increderea si sa faca eforturi ca sa fie din nou cu tine, asa poate te va aprecia mai mult si nu va repeta greseala/greselile. Succes!
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Dacă ai timp și vrei te rog citește întrebarea pusă înaintea acesteia. Acolo chiar am detaliat tot ce e în sufletul meu. Am gresit și eu foarte mult, îmi asum. De aceea întreb.
Acuma... nu stiu ce sa spun, nu stiu cum a decurs relatia, dar iti pot da un sfat prietenesc, orice om greseste, suntem facuti sa gresim, asta este, dar ceea ce trebuie sa facem pentru a avea o stare de spirit buna e sa nu purtam ura pe nimeni, sa incercam sa fim cat mai puri in gandire, sa vedem mereu partea cea mai buna a lucrurilor, daca tu esti buna si primitoare, crede-ma, cei din jur vor fi la fel ca tine
broken5 întreabă:
user449549 întreabă: