Cum sa nu fie ok. frate? Chiar daca este la o varsta frageda/ Acum pe bune fiind fata si cu un par din abundenta..Nu cred ca i foarte comod pentru ea! Mentalitati comuniste!
Poti sa te epilezi daca asa simti, pana la urma maica-ta ce treaba are aici ca doar nu te epileaza ea? te epilezi si aia e. Parca ti-ar face vreun rau sa nu mai ai parul pe corp... Pe bune daca inteleg mamele astea
Si cu ce o incomodeaza?
Cum sa nu fie ok. frate? Chiar daca este la o varsta frageda/ Acum pe bune fiind fata si cu un par din abundenta..Nu cred ca i foarte comod pentru ea! Mentalitati comuniste!
Cu ce o incomodeaza? Pur si simplu pentru psihicul ei! Pur si simplu personal!
Dacă părul este negru și lung, și se observă, e de înțeles, ca fată fiind, te deranjează, ți se pare inestetic. Încearcă să-i spui și mamei tale că nu te simți bine așa și roagă-o să te lase să te epilezi. Poți folosi ceara (dacă suporți durerea), firul de păr se va subția în timp, și crește o dată la 3-4 săptămâni. Eu folosesc ceara pentru epilare de un timp îndelungat și firele de păr chiar s-au rărit și subițiat, încât pot sta și 2 luni fără să fie nevoie să mă epilez.