Este cea mai mare prostie pe care poate sa o faca cineva, sa copie ce fac altii, indiferent ca-i bun ori rau, in cazul de fata, sa accepte sa-si bage o otrava in corp, chiar stiind ca are sanse de 50% sa faca cancer, doar ca sa fie ca toti ceilalti.
Daca prietenii te-ar aprecia, ar respecta faptul ca esti nefumator si ar merge cu tine unde nu se fumeaza.
O alta varianta este sa-ti afci prieteni nefumatori, pentru ca nu merita sa te sacrifici pentru prieteni!
Au doamne... daca toti s-ar arunca intr-o groapa ai sari si tu? Nu fuma, fi mai rebel(nu-ti distruge sanatatea)
De banii astia ai putea sa mergi cu prietenii tai la un suc decat sa dai 18 lei sau nu mai stiu cat pe un pachet de tigari
Pai in opinia mea e o prostie sa te apuci de fumat numai pentru ca prietenii tai fac asta.ce daca ti ar spune sa te arunci de pe pod ai face o? ..eu una nu.ei ar trebui sa inteleaga ca tu nu esti fumator.plus fumatul nu este deloc sanatos si nu e nici cine stie ce.nu are nici gust bun.doar creeaza dependenta. sfatul meu este sa nu o faci