| Àηđяεëa a întrebat:

Credeti ca e teapa? E cam ieftin, ce parere aveti?

http://www.altex.ro/epilator-braun-se3370-retea-2-trepte -20-pensete-smart-light-alb-roz-trimmer

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epilator asemanator cu ala are so sor'mea si nu cred ca a dat mai mult de atat pe el. In fond, mie nici nu mi se pare ieftin. Pana mea, e o chesti ce inlatura parul, cat sa si coste?happy
Si mai e si de la Altex, daca il gaseai pe Mercador mai ziceam, dar asa, ce teapa sa fie? Altex nu e firma fantoma deci nu as vedea nici problema in cazul in care te decizi sa il cumperi.
P.S. Cred ca stiu de ce ti se pare ieftin. Nu uita ca sloganul de la Altex e "cel mai mic pret din Romania".
Epilare faina. happy

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu cat este de puternic dar 100% nu este teapa.

| Trolli a răspuns:

Este siteul oficial altex, nu cred ca este teapa. Poate nu e atat de performant, dar nu cred ca altex ar risca sa bage fake-uri la vanzare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ups, ai navigat pe o pagina care nu mai exista".

| Àηđяεëa explică (pentru anonim_4396):

Upss laughing

| Àηđяεëa explică (pentru anonim_4396):

Separat le-am gasit prea scumpe si amandoua la pretul asta pe altex..hmm,prea bineee laughing merci :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Àηđяεëa):

Epilator asemanator cu ala are so sor'mea si nu cred ca a dat mai mult de atat pe el. In fond, mie nici nu mi se pare ieftin. Pana mea, e o chesti ce inlatura parul, cat sa si coste?happy
Si mai e si de la Altex, daca il gaseai pe Mercador mai ziceam, dar asa, ce teapa sa fie? Altex nu e firma fantoma deci nu as vedea nici problema in cazul in care te decizi sa il cumperi.
P.S. Cred ca stiu de ce ti se pare ieftin. Nu uita ca sloganul de la Altex e "cel mai mic pret din Romania".
Epilare faina. happy