| virusalbviolet a întrebat:

Credeti ca emisiunea comanda la mine este o facatura sau nu?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este logic că este ceva fictiv!
Pa, pa.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, adica cand ii vezi prima data sunt rai si dupa scrisori si cei mai rebeli devin cuminti.nu stiu ce sa zicthinking

| KatherineSparks a răspuns:

Este.

| Deea a răspuns:

Nu e facatura bha. Cred ca l-ai vazut pe Paul baiatul ala care avea cred ca 18 ani. Maicasa e colega cu mama la servici. Il cunosc bine. Iti dau daca vrei idi-ul lui de mess.

| Ixodes a răspuns:

Nu cred

| Neeli a răspuns:

Nu e o inscenare... daca ar fi asa ar aparea la inceput sau la final ca se bazeaza pe intamplari reale (sau ceva de genu`).

McDreamy, ei devin cuminti pentru ca parintii de scimb sunt foarte severi, dar dupa aia ce crezi ca vor fi la fel? rar intalnesti pe cineva care sa poata renunta la vechiurile obiceiuri intr-un timp atat de scurt...

| Neeli a răspuns:

Daca te`ai uitat pe 15. 11 la emisiune era un baiat bogdan prea dragut. uite hi5 lui, ai sa te convingi http://dilydinct.hi5.com/friend/p448117441--dilyyyyyyyy--html

| virusalbviolet explică:

Eu cred ca este... Acm nu stiu sigur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarata. De 2 ori s-a facut la mine in oras. De la cei care au jucat teatrul am auzit ca le da 500 €. Am vorbit cu unul dintre cei care au jucat si spunea ca unii dintre copii sunt chiar cuminti, doar ca li se spune ce sa faca.

Întrebări similare