Pai singura problema ar cam fi in caz ca vrei sa intretii relatii sexuale cu ea, e minora. tu la liceu ea in scoala generala sa zicem ca asta nu e o problema dar este o problema in cazul in care vrei sa stai pana mai tarziu afara ea nu cred ca poate, tu o sa vrei mai mult in curand pentru ca ai 18 ani. totul depinde de voi. ea este inca un copil si e doar dragoste de copii
bafta.
Wow, atatia oameni care nu au nimic impotriva pedofiliei. cu siguranta el la 18 ani ii va respecta puritatea cand... well umbla hormonii prin el. sa fim seriosi oameni buni, tipul trebuie batut bine. cu siguranta nu ati fi de acord daca fata de 13 ani ar fi a voastra.
Poate ea nu arata de 13 da tu in mod sigur nu ai mai multa minte decat un copil de 11 ani.
Vlajgan mare ce esti, iti pui mintea cu toate minorele, copilele. stiu ca sunt mai naive si usor de prostit, dar..nu esti in stare de una de varsta ta? parintii o monitorizeaza non stop, ce poti face? (si daca faci esti cu ochii pe ceas). o vai si amar de mintea voastra...aia goala.
Păi ce bărbat eşti tu bă care la 18 ani umblii cu d-astea de 13? Caută şi tu una de vârsta ta şi poţi s-o f%¤i non-stop.
Tinere de varsta ta nu se mai gasesc? Ai inceput sa cauti copile care nu au nici macar carte de indentiate?
Nu voi reusi sa inteleg de cauti fete asa mici!
Sa nu imi spui mie ca odata si odata nu ai sa cauti sa faci sex cu ea.Atunci afla ca intri la corupere de minori, corupere sexuala si pedofilie. Poti lua si 3 ani de parnaie.Lasa fata in pace si cauta fete de liceu( vezi ca acum se afiseaza rezultatele la bac, poate gasesti pe cineva).
O sa va jucati impreuna cu papusile ei.
Asta vrei?
Ca daca o parlesti sigur vei face cunostinta ma-sa si tac-su si nu te vor trata ca pe copilul lor, din contra!
Cauta-ti una de 16-17 ca alea striga pe aici cu trompeta ca s-ar f u te. Si banuiesc ca ai si tu cohones si vrei sa f oo t i la 18 ani, nu?
Nu vrei sa te strige golanii "nenea tata lu Miruna, ne-o dai s-o f u t em cand mai creste?"
Eu nu am mentionat nimic de bac in intrebare.
si in primul rand daca ea vrut sa stea cu mine..care e problema?
Inteligentule, eu credeam ca tu vii aici sa auzi pareri la rece de la niste oameni care nu au niciun interes sa te minta sau sa iti spuna ca esti frumos si destept cum oricum auzi zilnic de la mama ta eventual si de la viitoarea soacra.
Daca ai venit sa ne apostrofezi cand nici macar nu ne-ai prezentat corect toate datele problemei atunci iti dorim asemenea!
Pa!
Ziceam ca acolo gasesti fete de varsta ta. Studiaza legea.
Se vede ca nu stii sa apreciezi un sfat!
Pai daca vrei asa ceva pe un site gratis unde userii nu au decat recomandari, nu obligatii si contracte care sa ii protejeze, atunci mi se pare ca te-ai supus unui risc. Nu crezi?
Exact ce vrei tu gasesti acolo unde anonimitatea nu este permisa si eventual mai si platesti pentru pareri atestate.
Presupunand ca nu e vorba de f u t u t, atunci de ce ne mai deranjezi? Pariu pe 10 sticle de JACK ca TOTI, am zis TOTI au inteles din "prietena"+"nu arata de 13" si o posibila viitoare (nu prea indepartata) apropiere fizica intre voi.
Daca nu ai mitea de de 11 ani, si o ai de 18 atunci ai niste deviatii de comportament sexual. Se numeste pedofilie.