Nu o sa patesti nimic...cel mai sigur vroia sa se bage in seama.Despre chestia cu Facebook-ul, daca iti dau numele meu intreg(care este si cel de pe Facebook), incearca sa ma gasesti(nu o sa reusesti, doar daca dai cerere de prietenie la toti cu numele meu, sau poate cauta poza de profil cu tine...nu cred ca o sa te gaseasca pe Facebook).Cu datele tale nu are ce face.Nu i-ai dat e-mail-ul sau parola de la un cont.Stie unde stai, cati ani ai, si varsta.Nu stie CNP, conturi, sau altele.Nu te supara(raspunzi doar daca vrei), dar la ce te gandesti ca ti-ar putea face? El poate a gasit pe altcineva dupa ce ai ''plecat'' tu.Sa imi spui daca ai primit cerere de prietenie pe Facebook de la el(daca primesti sa nu o accepti!).
I-ai dat numele, varsta, localitatea si contul de facebook? Stai calma! Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla e sa devina un "stalker" care se holbeaza la pozele tale si stim noi ce altceva face...
Serios vorbind, doar stiindu-ti contul de facebook nu cred ca are ce face. Poate doar sa trimita cereri celor din lista ta de prieteni, dar nu vad cu ce te-ar afecta asta... Stai calma si treci peste