Da exista.In general baietilor le este jena sa isi arate sentimentele.Chiar daca le place o fata poate chiar foarte mult, prefera sa zica ca NU LE PLACE.Asta pentru ca le este frica de reactia persoanei iubite sau chiar de cei din jur deoarece vor sa zica cea ce simt dar "prietenii" pot incepe sa rada, sa zica ca e prea sentimental si nu "SMEKER" dar depinde de firea lui.
Sper ca te-am ajutat :d [funda?]
Din pacate exista.sunt un pic prea lasi ca sa recunoasca sentimentele lor fata de o fata.doar pentru ca fata nu e din grupul lui de prieteni, ca nu e prea populara, ca ceilalti zic ca este uratica. exista acesti baieti care nu au curaj, si tot ce fac este sa inrautateasca lucrurile pentru ca e cam greu sa ascunzi sentimentele fata de o persoana. dupa mine, ar trebui sa isi ia inima in dinti, si sa treaca peste gura lumii, ca nu au nimic de pierdut
Da, baietilor in general nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor sh le ie mai usor sa zica ca nu le place si gata.
Da, sunt si la fel sunt si fete care spun " nu imi place de el ", dar de fapt il iubesc , ne intereseaza prea mult ce cred sau ce zic altii decat ce credem si ce gandim noi
E vorba despre orgoliu masculin. Odata ce te-ai ars cu ciorba sufli ca disperatu` si-n iaurt.Asa e si aici.Indiferent de sex, am inceput sa devenim reticenti in privinta sentimentelor din cauza experientelor anterioare neplacute
IHateLuvStorys întreabă: