Nu exista dargoste la prima vedere deoarece pentru a ajunge sa iubesti un om trebuie sa il cunosti.
Probabil Ca da,, Insa asta,, se Intampla In Foarte putine Cazuri, Fericite De Altfel.
Eu una nu cred nici ca exista dragoste. Oricat de lunga ar fi relatia, se despart, iar dupa putin timp nu le pasa unul de celalalt.
Poate e doar un sentiment de atractie FIZICA! Multi zic :"Aaa, ma intereseaza si sufletul ei/lui!". Da sigur, si daca vine unu mai bogat sau mai frumos nu mai conteaza sufletul!
Asta nu e dragoste. In lumea asta nu exista dragoste!
Multi si-ar trada si propriile familii pentru a obtine ceva. Nici prietenii adevarate nu prea mai exista, d-apoi "dragostea" asta de care intrebi tu!
Multa bafta si ai grija de tine si in cine te increzi! :*
Da intr-adevar nici eu nu cred in dragoste la prima vedere, ea chiar nu exista, multi spun ca s-a indragostit la prima vedere dae e doar o imagine, propria lui gandire il/o tradeaza, intr-adevar poate exista o atractie puternica dar nu dragoste
Exista. Nu e vorba de iubirea aceea hranita cu sentimente in timp. Dar nu e ceva superficial. E ceva intre. E greu de explicat. Pur si simplu simti o conexiune anume.
Exista ceva, nu neaparat dragoste, dar daca dragoste inseamna sa vezi un baiat(in cazul fetelor) plimbandu-se prin parc si sa nu ti-l mai poti scoate din cap 2 ani inseamna ca exista. Tu decizi, fiecare are sentimentele lui:X