Eu spun ca nu, pe Iisus Hristos l-au vazut dar pe Dumnezeu nu l-a vazut nimeni niciodata. Nu vreau sa fiu judecata, asta e parerea mea.
Of, imi pare rau ca exista asemenea oameni care sa puna asemenea intrebari stupide... Probabil multi ma vor critica, insa nu le voi raspunde. Fratilor, aveti o viata, de unde o aveti? Putin imi pasa de ce teorii imi spuneti mie sau nu stiu ce chestii stintifice. Urmariti diferite documentare despre Dumnezeu, cititi Biblia si o sa vedeti existenta lui Dumnezeu. Dumnezeu exista si vrea ca noi sa-l aducem in viata noastra. Sper sa-ti schimbi parerea si sa incepi sa crezi in Dumnezeu si sa te rogi.
Lumea religioasa si lumea stiintifica se cam da cap in cap. Totusi mai credibila este partea stiintifica, dar vazand atata lume, care chiar crede in Dumnezei, iti e cam frica sa ii iei numele in desert. De multe ori m-am intrebat si eu; mai ales, de ce e universul asa de mare? Adica, din Biblie se sub-intelege ca Dumnezeu e doar si doar pentru noi ( locuitorii Terrei ). Un raspuns il gasisem : Universul e asa mare, deoarece asa isi exprima Dumnezeu dragostea fata de noi. Acest lucru m-a dus cu gandul la alta intrebare. Pai daca asta e iubirea lui, de ce nu ne lasa sa o exploram?
GeorgeCrow întreabă:
MadaTeIntreaba întreabă: