Nu.
Dar sunt doua cazuri.
1. Te-ai casatorit cu unu/una in Bucuresti si ala/aia pleaca sa lucreze 4 luni pe an...atunci exista dragoste pentru ca daca stai mult timp la distanta de cel iubit ti se face dor de el.
2. Daca comunici pe mess cat de indragostiti sunteti sau mai stiu eu ce...si tu esti in Romania, el/ea in America fii sigur(a) ca nu exista dragoste.
Cand am plecat in tara iubita mea a plans 1 zi intreaga cu lacrimi e crocodil. s-a jurat pe masa si pe taso ca ma iubeste si nu o sa ma uite (eram cu ea de 3 ani). Stii cat a tinut-o dragostea? 1 an. Apoi intr-o zi imi zice: ¨Stii ceva, cred ca ar fi mai bine sa ne despartim.nu stiu daca te mai iubesc¨. Sfatul meu:¨Ochii nevazuti se uita¨.si la distanta nu exista iubire adevaratá. Poate ca exista cateva luni, dar cu timpul se pierde.
Eu cred ca exista...si eu trec prin asa ceva.Ne vedem foarte rar. dar cand ne vedem nu pierdem timpul( nu va ganditi la prostii). oricum. el mai repede ajunge la mine decat eu la el. dar noh.in concluzie: EXISTA iubire adevarata la distanta!
Eu zic ca exista... Depinde si daca va puteti vedea sau nu. Am un prieten (bucuresti) care e cu cineva din Cluj de aproape 1 an. Se vad odata pe luna... Cam greu dar se iubesc. Ea o sa poata sa se mute in Bucuresti in curand, asa ca a meritat asteptarea, spun ei.
Numai bine, Shin.
Nu se pierde iubirea la distanta...pentru ca mai presus de toate... o relatie se bazeaza pe maxima incredere ceea ce la noi nu se mai practica
Nu prea as crede... eu iubesc un baiat... dar il vad ff rar...deja incep sa-l uit daca nul mai vad asa de des ...are dreptate NONI :"ochii nevazuti se uita"... dar mai ales daca este distanta... nu as crede asta
pup
Daca nu exista iubire adevarata nici in general intre parteneri care sunt alaturi unul de celalalt aproape zilnic, fi sigur ca la distanta nici nu se poate pune problema sa existe asa ceva. Iubirea adevarata e un mit fie ea la distanta sau nu. Omul este un egoist care alege cea mai simpla cale sa-si atinga scopurile, nu i pasa de nimic, nici macar de iubire. In zilele noastre tot ce conteaza pentru un tanar sunt banii si eventual sexul.
Ilincutza20 întreabă:
EpicKid întreabă:
anonim_4396 întreabă: