Hmmm... exista 2 feluri de magie... cea materiala si cea spirituala... dar din pacate in ultimu'timp o intalnim mai mult pe cea materiala... daca te duci la un copil de 2 ani si ii dai o akdea... el se bukura ff tare si undeva va mai fi notata inca o vraja de a ta...cu care ai vrajit un sufletel...
E, exista. Exista doar prostie de pe urma careia se castiga niste bani si uite asa se imbogatesc "vrajitoarele".
Da...mamaie mereu imi povestea de spirite rele...Intr-o dimineata am prins-o cum taia capul unui cocos rosu si se juca cu maruntaiele lui... mi-a spus sa nu-mi fac griji...ca e normal...ba chiar m-a lasat si pe mine sa ma joc cu ea dandu-mi (dupa cum spunea ea) cele mai importante componente ale cocosului:pipota si sagaleata
Desigur ca este toata viata noastra e in magie si in vraji ori cai buna ori cai rea tot magie e sau vraja vraji
Parerea mea e ca orice e posibil si ca noi suntem inconjurati de magie dar zice pur si simplu ca e noroc sau coincidenta sau mana lui d-zeu, cu alte cuvinte Tampenii si ocolim raspunsul adevarat
miha_3376 întreabă: