| Magic a întrebat:

Credeti ca exista magie? adica vraji pe care sa le faca omul in viata de zi cu zi?big grin

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar se numeste raspuns la intuitie si nu vrajitorie.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Am vrea noi laughing

| nicko a răspuns:

Hmmm... exista 2 feluri de magie... cea materiala si cea spirituala... dar din pacate in ultimu'timp o intalnim mai mult pe cea materiala... daca te duci la un copil de 2 ani si ii dai o akdea... el se bukura ff tare si undeva va mai fi notata inca o vraja de a ta...cu care ai vrajit un sufletel...winkingwinkingwinking

| viatadecacatt a răspuns:

Ee draci nu exista ma...laughing

| Razvan a răspuns:

Magia e atunci cand reusesti sa il faci pe un om trist sa zambeascalove struck

| Viuvi a răspuns:

Fiecare cu ce crede!
O exista eu una nu cred big grin

| xibalba a răspuns:

E, exista. Exista doar prostie de pe urma careia se castiga niste bani si uite asa se imbogatesc "vrajitoarele".

| ady2607 a răspuns:

Da...mamaie mereu imi povestea de spirite rele...Intr-o dimineata am prins-o cum taia capul unui cocos rosu si se juca cu maruntaiele lui... mi-a spus sa nu-mi fac griji...ca e normal...ba chiar m-a lasat si pe mine sa ma joc cu ea dandu-mi (dupa cum spunea ea) cele mai importante componente ale cocosului:pipota si sagaleata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...toti am vrea sa avem o bagheta magica si sa facem sa apara tot ce vrem noi...bani...masini...vile.chestii...

| piper a răspuns:

Desigur ca este toata viata noastra e in magie si in vraji ori cai buna ori cai rea tot magie e sau vraja vraji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA...eu cred...sunt sub o religie care se ocupa cu asa ceva...si pana si eu m-am ocupat...chiar merge!

| AlinutzaRouz a răspuns:

Parerea mea e ca orice e posibil si ca noi suntem inconjurati de magie dar zice pur si simplu ca e noroc sau coincidenta sau mana lui d-zeu, cu alte cuvinte Tampenii si ocolim raspunsul adevarat

| Gicone a răspuns:

Exista dar 95% sunt sataniste

Întrebări similare