Nu exista prieteni adevarati. Exista doar prieteni si persoane cu care te intelegi. Oricare prieten 'adevarat' te va lasa la un moment dat pentru ceva.Ca de exemplu pentru iubit,pentru unul cu mai multi bani, unul mai petrecaret, etc oricum oameni nu sunt de incredere.Singurii tai prieteni adevarati sunt cei din familia ta, dar mai cu seama propria mama in caz ca esti fata, si tata daca esti baiat dar asta nu e o regulaa in orice caz unul dintre parinti sunt cei mai buni prieteni pe care tii poti alege! :*
Eu am crezut in ea.dar am vazut ca m am inselat.. prietena mea adevarata este mama!
Normal ca exista.
Imi e mila de persoanele de mai sus, pentru ca au considerat persoanele nepotrivite ca fiind "prieteni adevarati"
Prietenul adevarat este acela care isi va da viata pentru tine in secunda in care ai nevoie fara sa mai puna alte intrebari.Este persoana care te pune pe tine pe primul loc si mai apoi pe el.
Da exista.Eu am si un lant personalizat iar pe el scrie"Eu am la suflet putini prieteni pe care ma pot baza, tu poti sa ai zeci, sute dar la greu sa vad de unde ii aduni".Am 4 bff si in rest sunt doar amici.