Adevarul este dincolo de noi. Eu cred ca nu suntem chiar singurii in universurile astea.
Da, de ce sa fim singurii in Univers? Poate intr-o zi cand extraterestri vor prinde curaj o sa ne viziteze de-adevaratelea si vor da mana cu noi in semn de pace si ne vor ajuta
Ce crezi ca zic extraterestii despre noi... "Credeti ca exista viata pe Pamant?" deci eu cred ca exista extraterestrii, undeva acolo, in spatiul infinit...
Salut. exist asa de multe teorii legate despre extraterestii incat nici nu mai stii ce sa mai crezi, cred ca si asta e scopul celor care lanseaza astfel de teorii... Uite aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=extrateresti&meta=
O zi buna!
Daniel.
Sigur nu suntem singuri! Marea problema e ca noua ne e aproape imposibil sa concepem ca acei foarte evoluati pot avea forme, culori, moduri de manifestare & comunicare, si reproducere, si dimensiuni foarte diferite de ceea ce ne putem noi inchipui!
Buna. Da, exista. Unul dintre ei sunt eu, ca mereu sunt cu, capul in nori:X. Pa pa:*
Buna din nou:*. Remus hai sa ne cunoastem mai bine. Tu de pe ce planeta esti? eu de pe planeta tristetii Pa pa:*
Mona sa stii ca EXTRA terestri sunt vietuitoare din afara planetei! nu conteaza ce dar daca au viata nu coneaza cat de dezvoltate sunt
Musai ca sunt undeva... maria, sa stii ca nu esti singura, la fel sunt si eu, baiul este altul; sunt altii din alte galaxii.
Da cred ca exista viata pe alte planete, e foarte posibil ca viata sa fi evoluat si in alta parte a galaxiei noatre si noi sa nu fim siguri si chiar daca nu ar fi nimeni acolo si am fi numai noi in imensitatea asta nu crezi ca ar fi o mare risipa de spatiu?
MisterKat tu ar trebui sa sti mai bine doar esti tu tu o pisica extraterestra,apropo ce mai face Milly?Bine,sanatoasa?
MisterKat tu ar trebui sa stii mai bine doar esti tu tu o pisica extraterestra, apropo ce mai face Milly? Bine, sanatoasa?
AlexAlxAlex întreabă:
ale0409 întreabă: