Măi măi măi... dacă-ţi place na... ce să zic, fă-o.
Totuşi, economişti, manageri, afacerişti absolvă facultatea câte 40000 la nivel naţional pe an. Tu îţi dai seama ce concurenţă o să ai pe locurile de muncă şi-aşa puţine?
În plus, acum toată lumea vrea să fie director dar de muncit nu mai munceşte nimeni?
Părerea mea sinceră este că nu e de viitor pentru că afaceri mari noi nu se vor deschide în următorii an cu colapsul financiar bătând la uşă.
Dacă te pricepi la cifre, du-te mai bine la matematică-informatică pentru că ai mai multe şanse întrucât dacă e să prinzi un post de manager îl prinzi şi cu mate-info însă un post de programator nu-l prinzi cu facultatea de management.
Sănătate.
Faci ce crezi tu ca este bine pentru tine. Daca tu iti doresc sa faci aceasta facultate, atunci fa-o.Este de viitor managementul insa trebuie sa stii unde sa iti gasesc un servici corespunzator dupa terminarea facultatii.
Parerea mea este ca nu prea este de viitor, deoarece manageri sunt peste tot. Sfatul meu este sa faci farmacie sau medicina. Ai putea face si informatica sau asistenta sociala.
malinasign întreabă:
Idkrjek întreabă: