| PinkY a întrebat:

Credeti ca fac bine daca ma inscriu la facultatea de Management? Adica, e de viitor aceasta optiune? Vreau pareri.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Măi măi măi... dacă-ţi place na... ce să zic, fă-o.
Totuşi, economişti, manageri, afacerişti absolvă facultatea câte 40000 la nivel naţional pe an. Tu îţi dai seama ce concurenţă o să ai pe locurile de muncă şi-aşa puţine?
În plus, acum toată lumea vrea să fie director dar de muncit nu mai munceşte nimeni?
Părerea mea sinceră este că nu e de viitor pentru că afaceri mari noi nu se vor deschide în următorii an cu colapsul financiar bătând la uşă.
Dacă te pricepi la cifre, du-te mai bine la matematică-informatică pentru că ai mai multe şanse întrucât dacă e să prinzi un post de manager îl prinzi şi cu mate-info însă un post de programator nu-l prinzi cu facultatea de managementwinking.

Sănătate.

3 răspunsuri:
| Barbie_9607 a răspuns:

Faci ce crezi tu ca este bine pentru tine. Daca tu iti doresc sa faci aceasta facultate, atunci fa-o.Este de viitor managementul insa trebuie sa stii unde sa iti gasesc un servici corespunzator dupa terminarea facultatii.

| Anonim_5812 a răspuns:

Parerea mea este ca nu prea este de viitor, deoarece manageri sunt peste tot. Sfatul meu este sa faci farmacie sau medicina. Ai putea face si informatica sau asistenta sociala.

| ghineanamaria a răspuns:

Daca ti e iti place sigur si daca te pricepi inseamna ca ai ales bine